Sportlegging hoge taille dames kopen

|

Zoek je een sportlegging of hardloopbroek met hoge taille? Bekijk hieronder het assortiment dames sportbroeken met hogere taille herkenbaar aan de extra brede stoffen heuprand .

  1. Filters
  1. Volgende Pagina
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Dames sportlegging hoge taille van Nike, Craft, Asics en Only zijn ideaal voor het dragen bij alle soorten sporten.

De highwaist sportlegging, ook wel high waist sportbroek dames genoemd zorgt ervoor dat je bij ieder sportmoment lekker kunt blijven bewegen. Een sportlegging highwaist zakt niet af en heeft een fijne pasvorm. Vaak hebben de sportbroeken met hoge taille een extra brede heupband die voor de perfecte fit rond de buikstreek zorgt.

Als je gaat hardlopen is het verstandig om een hardloopbroek hoge taille te dragen met een aanrijgkoord erin. Een aanrijgkoord en functionele ademende stof is een must bij het kiezen van een High Waist hardloopbroek. Deze functionele eigenschappen zorgen ervoor dat zelfs onder extreme sportomstandigheden de highwaist sportlegging comfortabel blijft.

De sportbroek hoge taille is vaak ook zeer prettig voor in de sportschool, bootcamp of andere vormen van workouts zoals Yoga. De meeste dames voelen zich er prettig in en dat verhoogt de prestaties aanzienlijk.  

Bekijk ook onze sportlegging sale dames met veel aanbiedingen in Nike leggings, Craft sportbroeken en Asics broeken. Op werkdagen besteld voor 20.00 uur is de volgende werkdag al lekker in joggen of sporten.

Sportlegging hoge taille zwart is de meest verkochte online kleur. Maar leggings met prints worden steeds meer de trend in hardlopen en hardloopkleding voor dames.

Op deze pagina vind je een ruim assortiment hoge sportlegging die niet afzakt.

 

Klanten beoordelen ons met een 9,2