Brooks Dyad dames en heren schoenen kopen

|

Brooks Dyad is een zeer geschikte neutrale hardloopschoen voor (beginnende) hardlopers die wat zwaarder zijn. De gewrichten worden door de stabiliteit en demping van deze schoenen verlicht.

  1. Filters
  1. 1

Brooks DYAD is dé runningschoen voor de zwaardere neutrale hardlopers.

De Brooks Dyad voor dames en heren is al 10 jaar lang de gedoodverfde opvolger van de Brooks Addiction Neutraal en heeft zijn sporen als vervanger inmiddels rijkelijk verdient.

 

De Dyad heeft een volledig nieuw bovenwerk en is erg comfortabel geworden. Voor voorvoetlanders is de 10mm hieldrop een welkome feature. Deze zorgt ervoor dat de middenzool extra demping heeft en zo de klap van het mid- voorvoetlanden kan opvangen.


Nu is ook deze zeer stabiele neutrale schoen uitgevoerd met het revolutionaire Brooks DNA dempingssysteem. De full-lenght BioMoGo tussenzool en lineair platform maken de Brooks Dyad tot de meest stabiele neutrale hardloopschoen verkrijgbaar.

 

Asics Fortitude 2E vervanger nodig?

Bestel dan gerust de Brooks Dyad 2E in dezelfde maat als je oude Asics Fortitude. Deze schoen is een prima vervanger van de uitlopende Fortitude. Menig loper is zeer tevreden met deze vervangende schoen.

Klanten beoordelen ons met een 9,2