Brooks Beast stabiele schoen kopen

1 resultaten |

Brooks beast heren zijn anti-pronatieschoenen voor de zwaardere loper die excessieve ondersteuning nodig heeft. Voor lange afstandlopers of beginners biedt de Brooks Beast de optimale steun en stabiliteit.

  1. Filters
  1. 1

Brooks beast is geproduceerd voor de intensievere en langere afstanden op het harde wegdek. Een anti-pronatieschoen die absoluut aan de top staat in het gecontroleerde segment voor de zwaardere overproneerders. De volledige Brooks BioMoGo DNA demping volgt de voet volledig van landing, tot afwikkeling tot afzet. Biologisch afbreekbaar onder speciale omstandigheden.

 

Het bovenwerk van de Brooks Beast is verstevigd met een extra gebreid zadelwerk voor optimale steun en verbeterde pasvorm. De Guiderails in de schoenen zorgt ervoor dat je snel weer naar de volgende stap wordt begeleidt. Je gewrichten zullen je dankbaar zijn!

 

Met zijn 314 gram en 12 mm hieldrop is de Brooks Beast heren een topmodel hardloopschoen voor de zwaardere lopers en kilometervreters in het antipronatie segment. In verschillende breedtematen verkrijgbaar, zoals 1D (normaal), 2E (extra breed) en zelfs 4E (extra extra breed).

Klanten beoordelen ons met een 9,4
Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.