Oofos recovery footwear kopen

|

Recovery footwear zoals herstelslippers zijn speciaal gemaakt om het herstel na hardlopen of wandelen te bevorderen en helpt ook bij hielspoor of doorgezakte voeten, meer weten? Lees meer onderaan de pagina.

 1. Filters
 1. 1

Terug naar boven

Oofos herstel slippers is een nieuwe categorie schoenen en slippers specifiek gemaakt voor het bevorderen van het herstel van de gewrichten, voeten, knieën en zelfs lage rug na het hardlopen of een andere intensieve workout. Heeft tevens een positieve werking op lopersklachten en blessures als:

 • doorgezakte voetboog
 • hielspoor
 • peesplaat blessures

 

OOfos slippers helpen je voeten herstellen na inspanning, iets wat gewone schoenen of andere slippers niet kunnen door de unieke vorm van het voetbed. De wetenschap achter OOfos herstelschoenen of herstelslippers zorgt ervoor dat de voeten opgeladen voelen in plaats van vermoeid of pijnlijk na hardlopen of wandelen.

De gepatenteerd OOfoam technologie heeft door de perfecte mix van steun en demping meer impact op je voeten dan normale slippers of schoenen. De inspanning in de enkels is veel minder door het omsloten voetbed waardoor lopen en herstellen gemakkelijker gaat, ook bij hielspoor klachten.

Het merk OOfos is sinds enkele jaren een begrip in Nederland en opgericht in Amerika. De unieke OOfoam technologie is voor het eerst toegepast in de OOfos OOriginal, inmiddels zijn er vele soorten slippers en schoenen verkrijgbaar.

 

Op zoek naar Oofos hardloopaanbiedingen?

Je zocht online naar Hardloopaanbiedingen.nl en bent op deze online pagina van De Hardloopwinkel terecht gekomen? Dat klopt, DeHardloopwinkel.nl was voorheen namelijk Hardloopaanbiedingen.nl en heeft sinds 1 juli 2022 een nieuwe look gekregen. De Hardloopwinkel is een groep specialisten in hardlopen uit Midden Nederland en heeft besloten te gaan samenwerken met hardloopaanbiedingen.nl

Naast De Hardloopwinkel Webshop hebben wij 5 winkels die gespecialiseerd zijn in het aanmeten van de perfecte hardloopschoenen. Het zijn ervaren running experts met 30 jaar ervaring ze bestaan al sinds 1992. Kom langs De Hardloopwinkel Leiden, Bodegraven, Den Haag, Noordwijkerhout of Rotterdam en vraag de experts daar het “hardloophemd” van het lijf over je favoriete sport.

Op De Hardloopwinkel webshop kun je nog steeds de vertrouwde aanbiedingen hardloopschoenen kopen. Voor hardloopkleding Sale en korting op hardloop accessoires ben je bij www.dehardloopwinkel.nl ook aan het juiste adres

Morgen al op je nieuwe Oofos slippers lopen of dat ene begeerde hardloop shirt thuis geleverd krijgen, het kan! mits voor 20.00 uur op werkdagen besteld.

 

Oofos herstel slippers online kopen?

DeHardloopwinkel.nl heeft bij het introduceren van deze nieuwe categorie gekozen voor OOfos slippers. In Amerika reeds een groot succes en vast onderdeel van het trainingsregime van veel topatleten en teams. OOfos slippers  hebben zich bewezen als een serieuze speler in dit nieuwe segment. Met een duidelijke visie op vooruitgang, het continu verbeteren van de producten en comfort zal je na het eenmaal dragen van een paar OOfos niet anders meer willen, en waarom niet eigenlijk? Je voeten hebben het verdiend!

 

Herstel slippers by OOfos technology

 

 1. Absorbeert vele malen beter dan traditionele EVA demping materialen. Demping in hardloopschoenen is ontwikkeld om ‘rebound’ en energie teruggave te creëren en je zo voorwaarts te stuwen. Het revolutionaire OOfoam doet precies het tegenovergestelde, dit bijzondere materiaal absorbeert maar liefst 37% meer met elke stap die je zet. Hierdoor herstel je aanzienlijk sneller.
 2. Vermindert stress aan pijnlijke voeten, knieën en rug. Je voeten en gewrichten krijg een pak slaag op harde ondergronden. Als je na je run in een paar OOfos glijdt krijgen je voeten en gewrichten direct ontspanning en tijd om te herstellen.
 3. Je voetboog wordt ondersteund. In tegenstelling tot flip-flops, badslippers, croqs of andere pantoffels, is het gepatenteerde OOfos voetbed ontworpen met een geweldige voetboog-ondersteuning. Deze unieke eigenschap verlicht direct de druk op de enkels, de knieën en zelfs de lage rug.
 4. Maakt een natuurlijke afwikkeling mogelijk. Biomechanisch ontworpen OOfos recovery footwear buigt mee met de voet en de ondergrond. Het zachte, flexibele OOfoam materiaal maakt het mogelijk dat voeten afwikkelen op een natuurlijke manier.
 5. Zacht en comfortabel bovenwerk elimineert kans op schuren.
 6. Verlicht pijn bij hielspoor.

 

Duurzaam OOfoam blijft zijn levensduur dempen.
Vocht- en bacterie-resistent gesloten cel foam(OOfoam) is machine wasbaar en geschikt voor onder de douche.

 

Zo licht dat ze letterlijk weg zweven.

 

De Hardloopwinkel levert een ruime collectie OOfos modellen waaronder; OOlala, OOlala Slide, OOahh Sport en de OOriginal Thong voor zowel dames als heren.

 

Terug naar boven

Klanten beoordelen ons met een 9,2