GEMAAKT van OOfoam®

GEMAAKT VOOR HERSTEL

Laat je lichaam minder hard werken, zodat je meer kunt doen.

Lichaamsbeweging vergt veel van je gewrichten, vooral in gebieden zoals je voeten en enkels. Na een lange dag of intensieve training vertaalt zich dat in vermoeidheid, spierstijfheid en pijn. 

OOfos - voel je opgeladen | De Hardloopwinkel Webshop

VOEL JE WEER OPGELADEN

Wat als jouw schoenen de druk en belasting van je voeten en gewrichten zouden kunnen verminderen? Dus in plaats van vermoeidheid, pijn en beklemming te voelen, voel je je juist opgeladen? Magie, toch? Eigenlijk is het wetenschap - de wetenschap achter OOFOS herstelschoenen.

OOfos OOfoam - herstel sneller | De Hardloopwinkel Webshop

HERSTEL SNELLER MET OOFOAM

Gemaakt met gepatenteerde OOfoam®-technologie, absorbeert OOFOS 37% meer impact* dan traditionele foam materialen voor de perfecte mix van zachtheid en stabiliteit.

Ons gepatenteerde voetbed omsluit en ondersteunt de voetbogen om de energie-inspanning in de enkels tot 37%* te verminderen in vergelijking met schoenen van concurrenten. Dus lopen is gemakkelijker. Herstel is sneller. En je voelt je eigenlijk beter.

*Gebaseerd op een laboratoriumstudie van de Universiteit van Virginia uit 2018

 

Wat gebruikers ervan vinden:

☆☆☆☆☆ Zalige slipper

“Zalige slippers, eerst voelde het wat raar aan. Maar mijn pijnlijke voeten komen helemaal tot rust HEERLIJK. Veel last van hielspoor en achillespees ,als ik deze slippers draag niet. Heel tevreden!!”

geverifieerde OOfos koper Masha van Dam


☆☆☆☆☆ Heel blij met deze slippers

“Alhoewel ik ze niet mooi vind ben ik toch heel blij met deze slippers. Elke zomer verergert m'n plantar fasciitis weer doordat ik grijstinten heb als ik met slippers loop. Toch kan ik niet zonder, ik ga zo vaak op en neer de tuin in dat het gemak te groot is met slippers.”

geverifieerde OOfos koper Linda Speels


☆☆☆☆☆ Echt heerlijke slippers

“De ene dag besteld, de volgende dag binnen. Echt heerlijke slippers. Geen klachten meer van mijn benen, knieën, enkels en voeten. Ik loop op wolkjes.”

geverifieerde OOfos koper Mike De Vries


☆☆☆☆☆ Een goede preventieve tool

“De meerderheid van mijn patiënten die OOFOS proberen, hebben gemeld dat hun heupen, lage onderrug en natuurlijk hun voeten beter aanvoelden. Aangezien is aangetoond dat OOFOS de impact van schokken op het lichaam met 37% vermindert, wordt het gemakkelijk aan mijn atleten uit te leggen dat hun onderste extremiteit, en vooral hun knieën en voeten, zoveel minder kunnen werken.”

geverifieerde OOfos koper Kris klaassen


 
Klanten beoordelen ons met een 9,2