FUSION: alles over de tights van dit hardloopmerk

nov 4, 2021 | Blog

FUSION heeft high tech tights gemaakt die je kunt dragen tijdens veeleisende triatlon-competities, hardloopwedstrijden, maar ook tijdens de gezellige uren thuis. De hardloop tights zijn ontworpen om het hele jaar door te presteren. Bij FUSION weten ze dat geen twee lichamen hetzelfde zijn. Daarom hebben zij tights ontwikkeld die passen bij verschillende behoeften en situaties. Het kenmerk is dezelfde hoge kwaliteit en duurzaamheid. De tights van FUSION zijn al meer dan 20 jaar tot in het kleinste detail verfijnd en het resultaat weerspiegelt deze degelijkheid, producten van topklasse.

Tights voor de klant die het beste wil

De C3 lange tights zijn tot in het kleinste detail verfijnd, wat betekent dat je een technische topbroek krijgt, die van een compromisloze kwaliteit is. De stof waarvan de FUSION C3 lange tight is gemaakt, is uiterst comfortabel om op de huid te dragen en zorgt vervolgens voor het echte actieve zweet afvoer. De FUSION C3 lange tights zijn een product van topklasse waar je vele jaren plezier van zult hebben.

Tights met zakken voor mobiel en sport-gels

Op de FUSION tights is een zak gemaakt, waarvan een aantal tests een speciale locatie hebben gevonden: op het bovenbeen. Hierdoor hoef je je bewegingspatroon niet hoeft te veranderen als gevolg van een zak wat in de weg zit.

Als materiaal voor de zakken van de FUSION tights is gebruik gemaakt van een elastisch mesh-paneel, dat alles comfortabel dicht bij het been houdt zonder dat er iets rammelt. Tegelijkertijd geeft de zak met geperforeerde gaaspaneel een overzicht van de inhoud.

De unieke rand – die zacht, strak en elastisch tegelijk is – zorgt ervoor dat alles in je broekzak blijft zitten. De rand verkleurt niet tijdens het wassen en door het geperforeerde gaaspaneel zijn de zakken altijd helemaal schoon.

Tights met actief zweettransport

Het speciale compressor3-materiaal (C3) zorgt voor actief zweettransport, waarbij de binnenkant vocht van de huid opneemt en naar buiten transporteert, waar het zich over een groter oppervlak verspreid wordt en snel verdampt. Je huid blijft comfortabel en voelt droog aan. Dit alles via een mechanische capillaire zuigkracht die gedurende de hele levensduur van het product gelijk blijft. Dit komt door de uitzonderlijke garenselectie en constructie – omdat FUSION niet bang is om die extra stap in materiaalkeuze te zetten.

Standard 100 by OEKO TEX ® gecertificeerd

Alle materialen in deze producten, van stof tot naaigaren, worden in Europa geproduceerd. Hetzelfde geldt voor de productie zelf, die in Europese FUSION-fabrieken plaatsvindt en dat betekent dat ze alles in het proces zelf onder controle hebben. Alle materialen en de producten zelf zijn Standard 100 by Oeko-Tex gecertificeerd, wat ervoor zorgt dat deze geen schadelijke stoffen bevatten.

De Fusion C3 Long Tight voor zowel dames als heren is een comfortabele hardlooptight. De tight is gemaakt van Comp3-materiaal. Dit materiaal stimuleert de doorbloeding en zorgt voor een comfortabel gevoel. De dubbellaagse stof voert vocht effectief af tijdens het hardlopen. In de zakken kan je gemakkelijk je telefoon of je sportvoeding meenemen.

De Fusion C3 Long Tights zijn ultra comfortabel. De favoriete hardlooptights van critici en andere gebruikers, in een unieke zweet-transporterend en rekbaar materiaal.

De optimale trainingspartner tijdens het hardlopen en favoriet om gewoon in andere contexten te dragen. De originele FUSION-zakken geven je de mogelijkheid je energie of mobiel mee te nemen. Gebruikers zeggen: “Als ik ze eenmaal aan heb, wil ik ze niet meer uit doen”.

De FUSION C3 Long tights zijn echt een unisex product.


Eigenschappen:


Shop in onze webshop!

Of kom langs in een van onze winkels.

Geschreven door Team Noordwijkerhout

0