Tips & Tricks

Recycle!

Doneer je oude hardloopschoenen aan het goede doel! Wedden dat je ze toch niet meer gaat gebruiken ‘voor die ene keer in het bos’?

hardloopSchema's

Hier vind je hardloopschema’s die je helpen jouw doel te bereiken. Voor ieder niveau hebben wij een schema klaar staan! Zit er iets voor je bij?

Het laatste hardloopnieuws en de beste hardlooptips vind je hier

hardloopblogs, nieuws & tips

Iedere loper heeft wel eens behoefte aan wat hardlooptips en tricks. Op onze website geven wij de beste tips voor en door hardlopers. Onze experts geven tips voor ieder type loper over onder andere voeding, blessures en training. Kijk eens waar jij mee geholpen bent! Heb jij zelf een leuk idee voor een blog en wil je dit met ons delen? Laat eens een reactie achter op onze social media, bijvoorbeeld Instagram of Facebook. Volg je ons al?

Polar Grit X

Polar Grit X

Nieuw in onze winkels. De Polar Grit X. Het nieuwste multisporthorloge van Polar is uitgerust met leuke nieuwe features.
Lees meer
NIEUW: New Balance 880v10!

NIEUW: New Balance 880v10!

Nieuw: New Balance 880v10! De nieuwste schoen van New Balance ligt nu bij ons in de winkels en wacht op jou om je veel mooie kilometers te bezorgen. De New Balance 880 staat van oudsher bekent om zijn uitstekende stabiliteit en demping. Met dit in gedachte is New...

Lees meer
COVID-19

COVID-19

Onze hardloopwinkels blijven zo lang als het kan open. Natuurlijk heeft het Corona-virus ook gevolgen voor ons. Hier leest u meer informatie.
Lees meer

Samenwerken met ons?

Wij werken samen met veel sportclubs, loopgroepen en verenigingen. Zij organiseren regelmatig hardloopevenementen, trainingen, cursussen, clinics en informatieavonden. Ben jij klant of partner van De Hardloopwinkel en wil je ook graag jouw evenement hier uitlichten? Stuur dan een e-mail met jouw voorstel! Wij zijn erg benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen!

2 + 7 =

Breng je nieuw opgedane inspiratie

meteen in de praktijk!

0