Tips & Tricks

Nieuws

Op deze pagina vind je het laatste nieuws rondom onze winkels.

Schema's

Hier vind je hardloop-schema’s die je helpen jouw doel te bereiken.

Evenementen

De Hardloopwinkel heeft vaak een samenwerking met events in de regio.

De beste hardlooptips vind je hier

hardlooptips

Iedere loper heeft behoefte aan wat hardlooptips en tricks. Op onze website geven wij je tips voor en door hardlopers. Ook werken we met deskundigen samen, zodat je ook tips krijgt over voeding, blessures en training. Onze experts geven tips voor iedere loper. Kijk eens waar jij mee geholpen bent!

Voeding en hardlopen

Wanneer kun je het beste eten en drinken als je gaat sporten? Is het beter om voor of na het hardlopen te eten? Bekijk onze eet- en drinktips om optimaal te presteren tijdens een training of wedstrijd.

Lees meer
Kijk nu op onze hardloopkalender

Evenementen

De Hardloopwinkel heeft vaak een samenwerking met een hardloopevenement of loopje in de regio. Hievoor hebben we een speciale hardloopkalender. Zo kunnen we een bijdrage leveren aan evenementen die vaak door vrijwilligers worden georganiseerd. Als Hardloopwinkel vinden wij het belangrijk dat onze klanten hun trainingskilometers kunnen testen. Zo blijf je het meest gemotiveerd voor het lopen. Kijk eens wat er bij jou in de regio voor evenementen zijn!
Voor iedere loper een hardloopschema

Hardloopschema’s

Een hardloopschema kan veel houvast bieden. Weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je opbouwen naar een nieuwe afstand? Bekijk dan een van onze hardloopschema’s. Wissel hardlopen af met wandelen voor een stabiele opbouw en goede vetverbranding. En voor de meer ervaren lopers! Wissel je training af met bijvoorbeeld intervallen om je basis tempo te verhogen.

Kies je niveau

Op basis van je niveau hebben we een aantal hardloopschema’s voor je gemaakt. Kies je niveau hieronder om het schema te downloaden.
0