Tips & Tricks

Recycle!

Doneer je oude hardloopschoenen aan het goede doel! Wedden dat je ze toch niet meer gaat gebruiken ‘voor die ene keer in het bos’?

hardloopSchema's

Hier vind je hardloopschema’s die je helpen jouw doel te bereiken. Voor ieder niveau hebben wij een schema klaar staan! Zit er iets voor je bij?

Het laatste hardloopnieuws en de beste hardlooptips vind je hier

hardloopblogs, nieuws & tips

Iedere loper heeft wel eens behoefte aan wat hardlooptips en tricks. Op onze website geven wij de beste tips voor en door hardlopers. Onze experts geven tips voor ieder type loper over onder andere voeding, blessures en training. Kijk eens waar jij mee geholpen bent! Heb jij zelf een leuk idee voor een blog en wil je dit met ons delen? Laat eens een reactie achter op onze social media, bijvoorbeeld Instagram of Facebook. Volg je ons al?

Welke hardlooprugzak past bij jou?

Welke hardlooprugzak past bij jou?

Hardlooprugzakken (hydratatievesten / racevesten) zijn een trend geworden onder weglopers en trail-lopers, die de mogelijkheid bieden om urenlang buiten te hardlopen zonder te hoeven stoppen voor water of bevoorrading.

Lees meer
Jouw Hardloopcoach: Persoonlijk Online Trainingsschema!

Jouw Hardloopcoach: Persoonlijk Online Trainingsschema!

Jouw Hardloopcoach vind je hier! Of je nu fit wilt worden en gaat starten met hardlopen, voor het eerst een (halve) marathon voor ogen hebt of een PR wil lopen, met de B-Fit Online Hardloopcoaching weet je dat je op een verantwoorde en gevarieerde manier naar je doel...

Lees meer
Nieuw: Hoka Carbon Rocket X

Nieuw: Hoka Carbon Rocket X

De Rocket X is een van de meest energieke schoenen die HOKA tot nu toe heeft gelanceerd en is een uitzonderlijk lichtgewicht, waanzinnig responsieve hardloopschoen voor topsporters.

Lees meer
Hardlopen in de sneeuw

Hardlopen in de sneeuw

Hardlopen in de sneeuw heeft iets magisch, alles is wit en je hoort de versgevallen sneeuw onder je schoenen kraken bij elke pas. Wij geven je een paar tips om goed voorbereid op pad te gaan. 1. Misschien een open deur, kleed je warm aan. Je zult het minder snel warm...

Lees meer
Kledingadvies voor hardlopers

Kledingadvies voor hardlopers

Veelgemaakte fouten bij hardlopers zijn vaak het of teveel kleding aantrekken, of de verkeerde! Als we hardlopen krijgen we het snel warm, dus kleding moet ademend zijn. Daarnaast is het ook comfortabel om niet drijfnat van het zweet te raken… Hoe doe je dat allemaal?

Lees meer
Veters Strikken Doe Je Zo

Veters Strikken Doe Je Zo

Je hebt het vast wel eens ervaren, je hebt de juiste schoenen maar toch zitten ze niet optimaal aan je voeten. Je hiel zit niet helemaal stabiel in je schoen, of glijdt zelfs een beetje omhoog of de schoen knelt wat aan de zijkant. Zijn je schoenen net nieuw, raden...

Lees meer

Samenwerken met ons?

Wij werken samen met veel sportclubs, loopgroepen en verenigingen. Zij organiseren regelmatig hardloopevenementen, trainingen, cursussen, clinics en informatieavonden. Ben jij klant of partner van De Hardloopwinkel en wil je ook graag jouw evenement hier uitlichten? Stuur dan een e-mail met jouw voorstel! Wij zijn erg benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen!

14 + 4 =

Breng je nieuw opgedane inspiratie

meteen in de praktijk!

Hou mij op de hoogte! Helaas! Dit artikel is momenteel niet op voorraad. Wij zullen je informeren wanneer het artikel weer beschikbaar is. Vul dan een geldige e-mailadres in.
0