Energierepen voor extra energie kopen

|

Energierepen of enery bars zorgen voor die extra energie boost bij het hardlopen. Bekijk hier het assortiment, duurzaam maar ook glutenvrij!

  1. Filters
  1. 1

Een energie reep, energy bar of sportreep wordt vaak door duursporters gegeten voor net dat beetje extra energie. Vooral bij inentsieve sporten als wielrennen, hardlopen, schaatsen maar ook teamsporters gebruiken het regelmatig voor die snelle energie opname.

energyreep | De Hardloopwinkel voeding

 

Wanneer energiereep eten?

Door de structuur van een energy bar is deze vaak tijdens het hardlopen niet gemakkelijk tot je te nemen. Daarom wordt tijdens de inspanning aanbevolen om vloeibare sportgels of Energy drinks tot je te nemen. Een energiereep is daarom vooral ook handig om een half uur voor het sporten of direct erna te eten. De extra energie die het afgeeft aan je lichaam zorgt voor een boost.

Je eigen voorraad energie opgeslagen in de spieren en lever zijn vaak niet voldoende bij langere inspanningen (> 1,5 uur). Om het niveau van belasting en inspanning te kunnen volhouden heb je brandstof nodig. 

Een energiebar is een snelle en makkelijke manier om voor een wedstrijd of inspanning je energie aan te vullen, of op peil te houden.

 

Beste energierepen hardlopen

Zoek je de beste energiereep voor hardlopen? Wij hebben een keuze in energy bar hardlopen voor je gemaakt om het makkelijk te houden.

Zie hier onze selectie van meest smaakvolle en qua inhoud beste energy bars zoals de Eurosport Nutrition energy of oatbar en Born Nutrition xtra bar. Het is en blijft namelijk persoonlijk, smaak en structuur wordt door iedereen anders ervaren.

Klanten beoordelen ons met een 9,2