Hardlooprokjes worden vaak gedragen in de zomer, maar zijn ook in de winter over een lange tight een gewild item. De meeste rokjes hebben een korte tight onder het rokje die ervoor zorgt dat er niet teveel huid of billen zichtbaar zijn tijdens het hardlopen. 


De belangrijkste eigenschap van hardloopkleding is dat het gemaakt is van een polyestervezel (GEEN katoen) die een hoog ademend vermogen heeft. Of het nou een beha, shirt, broek of jack betreft, het moet altijd ademend zijn en het vocht/zweet en de warmte van je lijf kunnen afvoeren.

 

De meeste hardloopkleding is gemaakt van die speciale polyestervezel die door zijn specifieke eigenschappen een open structuur heeft en er daarvoor zorgt dat het ademend werkt. Het team van DeHardloopwinkel test zelf ook regelmatig de kleding die zij verkopen en zullen er altijd voor zorgen dat de kwaliteit en functionaliteit van de verkochte kleding gewaarborgd blijft. Merken als Asics, Craft, Nike, Adidas, Odlo,  voeren altijd kwalitatief hoogwaardige kleding.

Klanten beoordelen ons met een 9,2