Brooks adrenaline GTS 20

19 resultaten |

Brooks Adrenaline GTS 20 is helaas niet meer leverbaar. De beste opvolger van de GTS vind je hieronder! Zo maken wij het makkelijk voor jou, en bij jij verzekerd van de beste opvolger. Wil je meer weten over de GTS 20? Lees snel verder.

 1. Filters
 1. Volgende Pagina
 2. 1
 3. 2
 4. >

Terug naar boven

 

Brooks Adrenaline GTS 20 is al 20 jaar de Go To Schoen van Brooks voor de hardloper of hardloopster die licht tot medium overproneert. Dames en heren die de zachtheid van een neutrale schoen zoeken maar toch die extra support hard nodig hebben kunnen hier prima op weg.

 

Tjokvol nieuwe en enerverende technieken als Guiderails en DNA Loft, de Adrenaline GTS 20 is alweer de 2e versie met het 'game changende' Guiderails Support System. Dit heeft de hardloop-wereld van begeleidende (antipronatie) hardloopschoenen behoorlijk op zijn kop gezet.

 

Het Brooks Guiderails Holistic Support System is in de Adrenaline GTS 20 inmiddels zijn 2e versie in gegaan. Niet de enkel maar juist de knieën worden door middel van het Guiderail systeem ondersteund en begeleidt. Zo blijft de gehele gewrichtsketen in een rechte lijn staan bij iedere stap.

 

Adrenaline 20 vs Adrenaline 19

Als je al een tijdje op de Adrenaline GTS 19 loopt kun je prima overstappen op de 20e versie. 

Wat is gebleven:

 • Guiderails Hollistic Support System
 • Soft Cushioning d.m.v. BioMoGo DNA en DNA Loft
 • Modernized Fit, mesh bovenwerk met 3D fit

Wat is nieuw:

 • De mesh bovenwerk ademt nog beter
 • Stabiliteit is nog meer verbeterd door een verbeterde toepassing van Co-molded guiderails
 • Het gewicht is ietsje gedaald met zo'n 12 gram 

Wij hebben de schoenen getest en vinden hem alleen maar nog beter geworden. Een toplevel anti-pronatie schoen met ultieme vering en zachtheid.

 

Hoe werkt het Guiderails systeem?

Hoe het lichaam beweegt tijdens je dagelijkse leven is het startpunt van hoe je lichaam zich gedraagt bij het hardlopen.

 

Voor ongeveer de helft van alle hardlopers zijn deze 2 in sync. Deze groep noemen wij neutrale lopers. Voor de andere helft geldt dat het lichaam afwijkt van het startpunt op het moment dat ze gaan hardlopen. Deze groep noemen wij antipronatie of support runners.

 

Laat je alleen niet te veel leiden door neutraal of antipronatie, elke hardloper of hardloopster heeft namelijk een of andere vorm van ondersteuning nodig. Brooks zal nooit proberen om 'jouw manier van hardlopen' te 'fixen'.

 

Er is namelijk geen goede of slechte manier van hardlopen.

Er is alleen maar de manier waarop jij hardloopt!

 

 

GuideRails

Simpel gezegd zijn de Guiderails de rails zoals je ze ziet op de bowling baan en jouw voet is de bal. 

 

 

Ze zijn er als je ze nodig hebt en zitten je niet in de weg als dit niet het geval is. Ze werken hard om een teveel aan enkel en scheen rotatie te verminderen zodat je knie op een natuurlijke manier kan bewegen.

 

Samenwerken

Door deze unieke techniek wordt er een samenwerking gecreëerd tussen de enkel en de knie zodat deze samenwerken.

 

 

De Guiderails genereren een allesomvattende manier om zowel het naar binnen kantelen als naar buiten kantelen van de enkel te ondersteunen, of zelfs waar nodig te corrigeren.

 

   

 

Door de strategische plaatsing van de sturende elementen in de zool zullen lopers die het nodig hebben altijd ondersteund worden. Hardlopers met een neutrale loop zullen alleen gestuurd worden wanneer het nodig is.

 

 

DNA demping

 

 

DNA Loft is een zeer soepel dempend materiaal dat zich direct aanpast aan de individuele loop, gewicht en snelheid van de hardloper. Door een ingenieuze samenstelling van EVA, rubber en lucht is dit unieke materiaal lichter, stabieler en gaat het langer mee.

 

Heb je nog vragen bel, app of mail dan met onze klantenservice!

 

 

Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.