Brooks adrenaline GTS 22 topkwaliteit antipronatie schoenen

13 resultaten |

De Brooks Adrenaline GTS 22 is er! Sublieme demping, stabiliteit en ondersteuning die zich aanpast aan wat jij nodig hebt. Je stapt zonder problemen over van de GTS 21 naar de 22e versie.

 1. Filters
 1. 1

Brooks Adrenaline GTS 22,  de beste schoen voor de hardloper of hardloopster die licht tot medium overproneert. Dames en heren die de zachtheid van een neutrale schoen zoeken maar toch die extra support hard nodig hebben zijn spekkoper met de GTS22.

Brooks Adrenaline GTS is de beste verkochte anti-pronatieschoen wereldwijd voor overpronerende lopers. De GTS 22 is op dit moment nog verkrijgbaar in verschillende breedte maten voor heren:

 • Brooks Adrenaline GTS 22 1B extra smal voor heren
 • Brooks Adrenaline GTS 22 1D normale breedte voor heren
 • Brooks Adrenaline GTS 22 2E extra breed voor heren

 

Tjokvol nieuwe en enerverende technieken als Guiderails en DNA Loft. Brooks Adrenaline GTS 22 is alweer de 3e versie met het 'game changende' Guiderails Support System. Dit heeft de hardloop-wereld van begeleidende (antipronatie) hardloopschoenen behoorlijk op zijn kop gezet.

Het Brooks Guiderails Holistic Support System is in de Adrenaline GTS 22 inmiddels zijn 3e versie in gegaan. Niet de enkel maar juist de knieën worden door middel van het Guiderail systeem ondersteund en begeleidt. Zo blijft de gehele gewrichtsketen in een rechte lijn staan bij iedere stap.

 

Brooks Adrenaline 22 vs Adrenaline 21

Dit is wederom een naadloze overstap van de GTS 21 naar de GTS 22, zonder problemen!

Wat is gebleven:

 • Guiderails Hollistic Support System
 • BioMoGo DNA en DNA Loft demping
 • Modernized Fit, mesh bovenwerk met 3D fit

Wat is nieuw:

 • De tussenzool is nu een volledige DNA loft foam uit 1 stuk
 • Het bovenwerk heeft nu fitprit, nieuwe overlays voor een verbetering in pasvorm met stabiliteit waar nodig.
 • De tong van de GTS 22 is nu vastgemaakt aan het bovenwerk, dit zorgt voor minder wrijving van de tong, blijft beter op zijn plek en miner kans op vuil in de schoen
 • BioMogo inleg zool
 • De veters zijn plat geworden tov de GTS 21 meer grip en het verkleind de kans op los komen van de veters
 • Extra rubber in de slijtzool onder de voorvoet tussen de flexgroeven, de afwikkeling wordt hierdoor iets sneller
 • Ook zijn er 2 soorten rubber verwerkt in de slijtzool, op het hakgedeelte carbon rubber voor een betere slijtvastheid en onder de voorvoet een zachter rubber voor meer grip en demping
 • Na een gedegen test sessie is de ervaring met de GTS 22 dat het comfort en gevoel van demping aanzienlijk is verbeterd zonder in te leveren op stabiliteit.

 

Hoe werkt het Guiderails systeem?

Hoe het lichaam beweegt tijdens je dagelijkse leven is het startpunt van hoe je lichaam zich gedraagt bij het hardlopen.

Voor ongeveer de helft van alle hardlopers zijn deze 2 in sync. Deze groep noemen wij neutrale lopers. Voor de andere helft geldt dat het lichaam afwijkt van het startpunt op het moment dat ze gaan hardlopen. Deze groep noemen wij antipronatie of support runners.

Laat je alleen niet te veel leiden door neutraal of antipronatie, elke hardloper of hardloopster heeft namelijk een of andere vorm van ondersteuning nodig. Brooks zal nooit proberen om 'jouw manier van hardlopen' te 'fixen'.

Er is namelijk geen goede of slechte manier van hardlopen.

Er is alleen maar de manier waarop jij hardloopt!

 

 

GuideRails

Simpel gezegd zijn de Guiderails de rails zoals je ze ziet op de bowling baan en jouw voet is de bal. 

 

 

Ze zijn er als je ze nodig hebt en zitten je niet in de weg als dit niet het geval is. Ze werken hard om een teveel aan enkel en scheen rotatie te verminderen zodat je knie op een natuurlijke manier kan bewegen.

 

Samenwerken

Door deze unieke techniek wordt er een samenwerking gecreëerd tussen de enkel en de knie zodat deze samenwerken.

 

 

De Guiderails genereren een allesomvattende manier om zowel het naar binnen kantelen als naar buiten kantelen van de enkel te ondersteunen, of zelfs waar nodig te corrigeren.

 

   

 

Door de strategische plaatsing van de sturende elementen in de zool zullen lopers die het nodig hebben altijd ondersteund worden. Hardlopers met een neutrale loop zullen alleen gestuurd worden wanneer het nodig is.

 

 

DNA demping

 

DNA Loft is een zeer soepel dempend materiaal dat zich direct aanpast aan de individuele loop, gewicht en snelheid van de hardloper. Door een ingenieuze samenstelling van EVA, rubber en lucht is dit unieke materiaal lichter, stabieler en gaat het langer mee.

Heb je nog vragen bel, app of mail dan met onze klantenservice!

 

Klanten beoordelen ons met een 9,4
Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.