Brooks Adrenaline GTS 21 schoenen kopen

|
 1. Filters
 1. Volgende Pagina
 2. 1
 3. 2
 4. >

Brooks Adrenaline GTS 21, voor de hardloper of hardloopster die licht tot medium overproneert. Dames en heren die de zachtheid van een neutrale schoen zoeken maar toch die extra support hard nodig hebben zijn spekkoper.

 

Tjokvol nieuwe en enerverende technieken als Guiderails en DNA Loft, de Adrenaline GTS 21 is alweer de 3e versie met het 'game changende' Guiderails Support System. Dit heeft de hardloop-wereld van begeleidende (antipronatie) hardloopschoenen behoorlijk op zijn kop gezet.

 

Het Brooks Guiderails Holistic Support System is in de Adrenaline GTS 21 inmiddels zijn 2e versie in gegaan. Niet de enkel maar juist de knieën worden door middel van het Guiderail systeem ondersteund en begeleidt. Zo blijft de gehele gewrichtsketen in een rechte lijn staan bij iedere stap.

 

Brooks Adrenaline 21 vs Adrenaline 20

Dit is wederom een naadloze overstap van de GTS 20 naar de GTS 21, zonder problemen!

 

Wat is gebleven:

 • Guiderails Hollistic Support System
 • BioMoGo DNA en DNA Loft demping
 • Modernized Fit, mesh bovenwerk met 3D fit

 

Wat is nieuw:

 • Engineered Air Mesh upper, een 3D fit geprinte constructie met een beter ademend vermogen
 • DNA Loft demping is nu doorgevoerd in de gehele tussenzool
 • Het gewicht is 295 gram voor de heren en 258 gram voor de dames 

 

Na een gedegen test sessie is de ervaring met de GTS 21 dat het comfort en gevoel van demping aanzienlijk is verbeterd zonder in te leveren op stabiliteit.

 

Hoe werkt het Guiderails systeem?

Hoe het lichaam beweegt tijdens je dagelijkse leven is het startpunt van hoe je lichaam zich gedraagt bij het hardlopen.

 

Voor ongeveer de helft van alle hardlopers zijn deze 2 in sync. Deze groep noemen wij neutrale lopers. Voor de andere helft geldt dat het lichaam afwijkt van het startpunt op het moment dat ze gaan hardlopen. Deze groep noemen wij antipronatie of support runners.

 

Laat je alleen niet te veel leiden door neutraal of antipronatie, elke hardloper of hardloopster heeft namelijk een of andere vorm van ondersteuning nodig. Brooks zal nooit proberen om 'jouw manier van hardlopen' te 'fixen'.

 

Er is namelijk geen goede of slechte manier van hardlopen.

Er is alleen maar de manier waarop jij hardloopt!

 

 

GuideRails

Simpel gezegd zijn de Guiderails de rails zoals je ze ziet op de bowling baan en jouw voet is de bal. 

 

 

Ze zijn er als je ze nodig hebt en zitten je niet in de weg als dit niet het geval is. Ze werken hard om een teveel aan enkel en scheen rotatie te verminderen zodat je knie op een natuurlijke manier kan bewegen.

 

Samenwerken

Door deze unieke techniek wordt er een samenwerking gecreëerd tussen de enkel en de knie zodat deze samenwerken.

 

 

De Guiderails genereren een allesomvattende manier om zowel het naar binnen kantelen als naar buiten kantelen van de enkel te ondersteunen, of zelfs waar nodig te corrigeren.

 

   

 

Door de strategische plaatsing van de sturende elementen in de zool zullen lopers die het nodig hebben altijd ondersteund worden. Hardlopers met een neutrale loop zullen alleen gestuurd worden wanneer het nodig is.

 

 

DNA demping

 

 

DNA Loft is een zeer soepel dempend materiaal dat zich direct aanpast aan de individuele loop, gewicht en snelheid van de hardloper. Door een ingenieuze samenstelling van EVA, rubber en lucht is dit unieke materiaal lichter, stabieler en gaat het langer mee.

Heb je nog vragen bel, app of mail dan met onze klantenservice!

 

Klanten beoordelen ons met een 9,3
Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.