Asics de beste schoenen en kleding kopen

|
 1. Filters
 1. Volgende Pagina
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. 6
 8. 10
 9. 11
 10. >
ASICS is een gerenommeerd bedrijf dat sportartikelen verkoopt en zich heeft gespecialiseerd in hardloopschoenen en hardloopkleding.

Het begin van ASICS
ASICS Benelux is gesitueerd in Hoofddorp en is opgericht in 1949 door Onitsuka uit Kobe Japan toen nog onder de naam Onitsuka Co Ltd. Onitsuka ontdekte al op jonge leeftijd dat sporten belangrijk was voor het zelfvertrouwen van Japanse jongeren en leerde toen al gauw hoe hij sportschoenen moest maken. Hij is begonnen met het maken van basketbalschoenen. In 1953 had Onitsuka zijn interessegebied uitgebreid naar loopschoenen. Samen met een top marathonloper heeft hij met als inspiratiebron het luchtkoelsysteem van motorfietsen een methode ontwikkeld om te voorkomen dat marathonlopers blaren kregen op hun schoenen. In 1977 hebben Onitsuka, GTO en Jelenk samen een bedrijf opgestart onder de naam ASICS.
ASICS is afgeleid van een oude Latijnse spreuk: Anima Sana In Corpore Sano (een gezonde geest in een gezond lichaam).

ASICS hardloopschoenen
De meest bekende hardloopschoenen van ASICS zijn de ASICS Gel Kayano, ASICS Gel Nimbus, ASICS Gel GT-2000 en ASICS Gel Cumulus. ASICS heeft diverse systemen ontwikkeld om de running shoes te voorzien van de perfecte demping, comfort en stabiliteit, zoal het •I.G.S Impact Guidance System •Gel in de hak- en voorvoet •Dynamic Duomax® support system en het •Biomorphic Fit® Upper. Uiteraard kun je de ASICS hardloopschoenen voor dames, heren en kids in onze shop vinden!

ASICS hardloopkleding
ASICS ontwikkelt hardloopkleding van duurzame, functionele materialen als polyester in combinatie met mesh en elastaan voor een perfecte pasvorm en meer comfort tijdens het hardlopen. In de collectie bevinden zich hardloopjacks, hardloopshirts, hardlooptights, en hardloopondergoed. DeHardloopwinkel.nl heeft een groot assortiment ASICS hardloopkleding voor dames, heren en kids.

ASICS hardloopaccessoires
Voor running accessoires kun je ook bij het merk ASICS terecht. Denk aan handschoenen, caps, hardloopsokken en runningbelts. Bekijk de ASICS hardloopaccessoires.
Klanten beoordelen ons met een 9,2