Snel & eenvoudig online bestellen!

Winkel dicht? Geen probleem! Je kunt bij ons gewoon online bestellen.

Lees hier wat je moet doen en wij regelen de rest!

Bekijk ons assortiment in de webshop

Check onze webshop. Hier kun je altijd jouw hardloopspullen online bestellen. Dit is de meest makkelijke en snelle manier. Staat hetgeen wat jij wilt hebben er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar webshop@dehardloopwinkel.nl met jouw vraag. Wij verkopen praktisch alles wat je nodig kunt hebben voor het hardlopen, dus geen vraag is ons te gek.

Al eerder schoenen bij De Hardloopwinkel gekocht?

Ben je klant van een van onze winkels, sta je in het klantenbestand en wil je een herhalingsaankoop doen? Stuur dan een e-mail naar webshop@dehardloopwinkel.nl met jouw postcode, huisnummer en achternaam. Wij zoeken je gegevens op in het klantensysteem om te kijken wat je laatste aankoop is geweest. Stuur eventueel een paar foto’s mee.

Nog niet eerder bij De hardloopwinkel geweest?

Wat goed dat je ons gevonden hebt. 😉 Loop jij al langer hard maar heb je eerder je schoenen bij een andere winkel gekocht? Je kunt bij ons ook de opvolger van je huidige schoenen online bestellen! Stuur dan ook een e-mail naar webshop@dehardloopwinkel.nl met zo gedetailleerd mogelijk omschreven welke schoenen het zijn. Belangrijk om te vermelden: merk, model, maat, dames/heren. Maak eventueel een paar foto’s van de schoenen en het label op de tong/binnenzijde van de schoen. 

Overige artikelen

Wij kunnen alles leveren wat in onze winkels te koop is. Het kan alleen zijn dat (nog) niet alles in de webshop verkrijgbaar is. Kan jij jouw gewenste artikel niet vinden? Vraag het dan aan via een e-mail naar webshop@dehardloopwinkel.nl en wij regelen het voor je. Denk aan kleding, ondergoed, sportbeha’s, verlichting, accessoires, sokken, hartslagmeters, fitnessattributen, of voeding. Wij hebben praktisch alles wat je maar kunt bedenken.

Toch liever wachten tot we weer open zijn?

0