Snel & eenvoudig online bestellen!

Niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen? Geen probleem! Online zijn we ook open!

Lees hier wat je moet doen en wij regelen de rest!

Bekijk ons assortiment in de webshop

Check onze webshop. Hier kun je altijd jouw hardloopspullen online bestellen. Dit is de meest makkelijke en snelle manier. Staat hetgeen wat jij wilt hebben er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar webshop@dehardloopwinkel.nl met jouw vraag. Wij verkopen praktisch alles wat je nodig kunt hebben voor het hardlopen, dus geen vraag is ons te gek.

Al eerder schoenen bij De Hardloopwinkel gekocht?

Ben je klant van een van onze winkels, sta je in het klantenbestand en wil je een herhalingsaankoop doen? Stuur dan een e-mail naar webshop@dehardloopwinkel.nl met jouw postcode, huisnummer en achternaam. Wij zoeken je gegevens op in het klantensysteem om te kijken wat je laatste aankoop is geweest. Stuur eventueel een paar foto’s mee.

Nog niet eerder bij De Hardloopwinkel geweest?

Wat goed dat je ons gevonden hebt. 😉 Loop jij al langer hard maar heb je eerder je schoenen bij een andere winkel gekocht? Je kunt bij ons ook de opvolger van je huidige schoenen online bestellen! Stuur dan ook een e-mail naar webshop@dehardloopwinkel.nl met zo gedetailleerd mogelijk omschreven welke schoenen het zijn. Belangrijk om te vermelden: merk, model, maat, dames/heren. Maak eventueel een paar foto’s van de schoenen en het label op de tong/binnenzijde van de schoen.

Overige artikelen bestellen

Wij kunnen alles leveren wat in onze winkels te koop is. Het kan alleen zijn dat (nog) niet alles in de webshop verkrijgbaar is. Kan jij jouw gewenste artikel niet vinden? Vraag het dan aan via een e-mail naar webshop@dehardloopwinkel.nl en wij regelen het voor je. Denk aan kleding, ondergoed, sportbeha’s, verlichting, accessoires, sokken, hartslagmeters, fitnessattributen, of voeding. Wij hebben praktisch alles wat je maar kunt bedenken.

Afhalen in de winkel

Het is mogelijk om op afspraak jouw online bestelling in een van onze winkels af te halen. Het is alleen mogelijk om naar de winkel te komen als je een bevestiging hebt gekregen.

Het is in principe niet mogelijk om een bestelling dezelfde dag nog op te halen. Dit is namelijk afhankelijk van jouw locatie en de winkel waar de bestelde artikelen liggen. Heb je haast? Bel van tevoren naar jouw winkel om te vragen of het artikel wat je online hebt gezien ook daadwerkelijk op voorraad is dáár.

De handelingskosten van  € 5,- blijven altijd gelden bij een besteding van minder dan € 100,-.

Retourneren of ruilen

Dat kan! Lees hier onze retourvoorwaarden.

BELANGRIJK:

  1. De kosten voor retournering zijn voor eigen rekening.
  2. Meld altijd je retournering via een e-mail naar webshop@dehardloopwinkel.nl.
  3. Het is niet mogelijk om jouw bestelling in een winkel te retourneren. Ook niet op afspraak.
  4. Wil jij jouw bestelling liever in een andere maat of kleur? Plaats een nieuwe bestelling, en volg het stappenplan om je eerdere bestelling te retourneren.
  5. Wil jij je nieuwe bestelling afhalen in een van onze winkels, dan mag je tegelijkertijd jouw retournering bij ons afgeven. Dus alleen als je iets komt afhalen, mag je ook iets terugbrengen.

Toch liever eerst passen in de winkel?

0