HLW E-waste

E-waste = elektronisch afval (electronic waste)

Als je een nieuw klein elektrisch apparaat bij De Hardloopwinkel koopt, bijvoorbeeld een sporthorloge, dan gooi je het oude ‘afgedankte’ sporthorloge natuurlijk niet zomaar weg. Dat is namelijk niet vriendelijk voor het milieu. Wat kan je er dan wel mee doen?

Daar heeft De Hardloopwinkel een groene oplossing voor!

Bij aanschaf van een nieuw klein elektrisch apparaat kan je het oude, soortgelijke, apparaat kosteloos binnen Nederland naar ons antwoordnummer toezenden via PostNL.

De inname van het oude apparaat is definitief. Wij zorgen er dan voor dat dit oude apparaat op een milieuvriendelijke manier en volgens wettelijke regels worden verwerkt.

Zorg ervoor dat:

  • Het oude apparaat een soortgelijk klein elektrisch apparaat betreft als het nieuwe en dat het werkt op netstroom of batterijen.
  • Het artikel in een stevige verpakking zit, je kan hiervoor de doos hergebruiken waarin je het nieuwe apparaat van ons hebt ontvangen.
  • Losse onderdelen goed zijn vastgezet en ingepakt in dezelfde doos.
  • Het pakket niet groter is dan 40 cm × 33 cm × 30 cm en niet zwaarder is dan 1kg.
  • Het ordernummer van je nieuw bestelde artikel vermeld staat bij het E-waste adres op de doos.
  • Onderstaand adres goed leesbaar is op de bovenkant van de verpakking:

 


Koja Sports / De Hardloopwinkel Webshop
T.a.v. HLW E-waste
Antwoordnummer 15012
2810 VH Moordrecht


 

Geef het pakket af bij een PostNL punt bij jou in de buurt.

Uiteraard kan je het afgedankte elektrische apparaat ook zelf afgeven bij de bestaande inleverpunten (zie: inleveren.wecycle.nl) of bij de gemeentelijke afvalstraat.

 
Klanten beoordelen ons met een 9,3
Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.