NIEUW: Mizuno Wave Inspire 17

apr 14, 2021 | Nieuws

De Mizuno Wave Inspire 17 is een allround te gebruiken hardloopschoen. Het is de ondersteunende versie van de neutrale Wave Rider en geeft de loper extra ondersteuning tegen overmatige pronatie. De voet blijft bij de afwikkeling in de juiste positie. 

De traditionele Wave Plate technologie zorgt voor stabiliteit tijdens het landen en geeft extra veerkracht tijdens de afzet. Bij de Wave Inspire 17 is de Wave Plate aan de bovenkant meer afgevlakt dan bij de Wave Inspire 16. Deze afvlakking zorgt voor een vloeiender contact met de Wave Plate.

De tussenzool is gemaakt van U4ic. Onder de Wave Plate, in de hak, zit het nieuwe MIZUNO ENERZY materiaal, dat 15% veerkrachtiger en 17% zachter is. Bovendien maakt de plaat niet meer direct contact met de grond, waardoor er meer ruimte is voor MIZUNO ENERZY onder de midvoet. Dit zorgt voor een toenemend comfort en een soepelere afwikkeling.

De Wave Inspire 17 is een slijtvaste schoen met een bovenwerk dat bestaat uit twee lagen airmesh voor comfort en ademend vermogen. De nieuwste versie van de vertrouwde Wave Inspire is de optimale schoen voor hardlopers die op zoek zijn naar een lichte en dynamische schoen, maar behoefte hebben aan extra ondersteuning.

Klik hier om de Mizuno Wave Inspire 17 in onze webshop te bestellen!

Geschreven door Marleen

0