Nieuw: Asics Nimbus 23

dec 29, 2020 | Nieuws

De Asics Nimbus 23 in het kort:

Ultiem Comfort.
Met de Asics Nimbus 23 heeft de Asics zijn paradepaardje weer een nieuwe update gegeven. Al jaren is de Asics Nimbus voor veel lopers een must have. En terecht ook! Versie 23 geeft net als zijn voorgangers erg veel comfort en dankzij GEL™-technologie beschikken de schoenen over veel dempend vermogen. Het grote verschil tussen versie 22 en 23 zit in het bovenwerk. Het bovenwerk geeft een nog zachter en comfortabeler gevoel. Door de ORTHOLITE™ X-55-sockliner heeft de schoen een comfortabele instap. Ook de pasvorm is veranderd en sluit nu nog beter aan rondom de voet. Daarnaast heeft Asics veel aandacht besteed aan de ventilatie van de hardloopschoenen. Dit is sterk verbeterd in de Nimbus 23, waardoor de schoenen minder broeierig aanvoelen tijdens de lange duurlopen.

TRUSSTIC™-systeem.
In tegenstelling tot veel andere hardloopschoenen is de Asics Nimbus 23 ‘gender specific’ is. Dit betekent dat Asics ervoor gekozen heeft om de heren- en damesschoen anders op te bouwen. Door dit TRUSSTIC™-systeem biedt de Nimbus mannen een andere ondersteuning dan vrouwen. Omdat dames en heren nu eenmaal verschillen geeft dit voor beide partijen optimale en specifiek gevoel van comfort.

Super schoen voor de lange duurloop.
Als je het bovenstaande hebt gelezen zal dit niet als een verrassing komen. De nieuwe Asics Nimbus 23 is in alles gericht op de loper die een schoen zoekt voor de lange duurlopen. Met de maximale demping onder de hiel en de voorvoet en de comfortabele pasvorm heeft zal de Asics Nimbus zeker niet teleurstellen,.

Voor de echte fans hieronder nog een lijstje met de Tech Specs:

  • Gewicht: heren 309 gram, dames 261 gram.
  • Hieldrop: heren 10 mm, dames 13 mm.
  • Tussenzool: Flytefoam

Heb je genoeg gelezen en kan je niet wachten om met de Asics Nimbus 23 op pad te gaan? Bestel deze dan via onze webshop.

Geschreven door Team Rotterdam

0