Li-ning hardloopkleding heren

3 resultaten |
  1. Filters
  1. 1
Li-Ning is opgericht door Li Ning in 1990 en is een bedrijf dat kwalitatief goede sportkleding en -schoenen vervaardigt. Inmiddels behoort Li-Ning tot de marktleider in China. Li Ning (Liuzhou, 8 september 1963) is een voormalig Chinees turner. Bij de Olympische Zomerspelen 1984 in Los Angeles won hij driemaal goud (vloer, paardvoltige en ringen), tweemaal zilver (team en paardsprong) en eenmaal brons (meerkamp). Na de Spelen van 1988, waar hij buiten de prijzen viel, beëindigde Li zijn sportcarrière.
Bij de Olympische Zomerspelen 2008 in Peking was Li Ning de laatste fakkeldrager en ontstak hij het vuur in de vuurkom van het Olympisch Stadion. Door de productie in eigen hand te houden en de jarenlange ervaringen van de eigenaar als topsporter is de kwaliteit/prijsverhouding van dit merk uitstekend te noemen, met name in de hardloopkleding.
Hardloopaanbiedingen heeft bewust voor dit merk gekozen en zal ieder seizoen het assortiment verder uitbreiden van dit merk.
Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.