Wave Ultima 11: Schoen van de Maand oktober

okt 3, 2019 | Nieuws

De schoen van de maand oktober is natuurlijk de Mizuno Wave Ultima 11 in de speciale Rembrandt / Rijksmuseum editie.

De Mizuno Wave Ultima 11 Amsterdam is geïnspireerd op De Nachtwacht van Rembrandt

wave ultima 11 rembrandt rijksmuseum
wave ultima 11 rembrandt rijksmuseum

De officiële TCS Amsterdam Marathon is dit jaar tot stand gekomen in samenwerking met het Rijksmuseum & Rembrandt. De hardloopschoen is gebaseerd op het werk De Nachtwacht van Rembrandt. Zo vind je aan de buitenzijde het spel van licht en donker, terwijl op de binnenzool fragmenten van het beroemde schilderij terugkomen. De Pantone kleuren van het werk zijn doorgevoerd in de Pantone kleuren van de schoen.

wave ultima 11 rembrandt rijksmuseum

Eigenschappen

De Wave Ultima 11 is ook uit de kunst vanwege het pallet aan uitmuntende running-eigenschappen. De hardloopschoen is ontworpen voor de soepelste hardloopervaring en geeft een ongekende demping en stuwing. Energie die bij het neerdalen van de schoen op de grond vrijkomt, wordt opwaarts teruggegeven. Zo functioneert de Wave-plaat letterlijk als een springveer voor een maximale energieopbrengst.

De U4icX technologie biedt extra demping aan de achterzijde zodat de hiel extra ontlast wordt. De strategisch geplaatste versterkingen en het zachte bovenwerk bieden bovendien een stevige en prettige pasvorm.

De Mizuno Wave Ultima 11 Amsterdam is een stijlvol eerbetoon aan ’s lands beroemdste kunstwerk, maar ook een eerbetoon aan alle voeten die het beste hardloopschoeisel verdienen. Dat maakt de Ultima 11 bij uitstek geschikt voor de Amsterdam Marathon.

wave ultima 11 rembrandt rijksmuseum

Geschreven door Marleen

0