retourvoorwaarden webshop

Hoe werkt het retourneren of omruilen van jouw bestelling?

Retourvoorwaarden webshop

Retourneren van jouw online bestelling:

Je hebt altijd de mogelijkheid om de ongebruikte artikelen terug te sturen.

Stappenplan retourneren:

 1. Meld je retour aan via een e-mail naar webshop@dehardloopwinkel.nl 
 2. Vul het meegeleverde retourformulier in of download hem hier.
 3. Stop het ongebruikte artikel in de originele verzendzak of verzendoos en plak het goed dicht. Zonder gedegen verpakking wordt jouw retournering niet geaccepteerd!
 4. Adresseer het pakket aan: De Hardloopwinkel Webshop, Schoolstraat 33, 2511 AW Den Haag
 5. Breng dit pakket naar een PostNL servicepunt naar keuze en betaal zelf de retourkosten. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Ook wanneer je een pakket aan de deur weigert, houden wij de handelingskosten van € 5,00 in op het te crediteren bedrag.
 6. Bewaar het verzendbewijs tot de retournering is afgehandeld.
 7. Na ontvangst en goedkeuring van het artikel/verpakking wordt het volledige originele aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op je rekening.

Stappenplan ruilen:

 1. Online aankopen kunnen NIET geruild worden.
 2. Wil je toch een artikel of je gehele bestelling retourneren? Volg dan bovenstaand stappenplan 1 t/m 6 en plaats een nieuwe bestelling in de webshop.

Voorwaarden retourneren

 • Indien je online iets koopt ga je automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden.
 • De Hardloopwinkel geeft jouw een bedenktijd van 10 dagen om ongebruikte artikelen te retourneren. Stuur de artikelen binnen deze termijn terug indien je hiervan gebruik wilt maken.
 • Online aangekochte artikelen die gebruikt zijn of gebruikssporen vertonen kunnen niet geretourneerd worden.
 • Een artikel dat wordt teruggestuurd dient te allen tijden adequaat te zijn verpakt in een extra verpakking (een extra verzendzak of -doos) waar het verzendetiket op wordt geplakt. Dit verzendetiket mag niet op de schoenendoos of product verpakking worden geplakt.
 • Een artikel dat wordt teruggestuurd dient in nieuwstaat te verkeren, schoon en onbeschadigd te zijn en ingepakt te zijn in de oorspronkelijke verpakking (inclusief kaartjes).
 • Indien het artikel of oorspronkelijk verpakking niet aan deze voorwaarden voldoet, heeft De Hardloopwinkel het recht om kosten in mindering te brengen op het te crediteren bedrag.
 • Elektronica kan niet geretourneerd worden.
 • Hygiënische artikelen zoals ondergoed en sokken kunnen niet geretourneerd worden.
 • Beschadigde, gebruikte of incomplete artikelen kun je niet terugsturen.
 • Een artikel dat wordt teruggestuurd mag enkel voor reguliere pasdoeleinden binnenshuis zijn gebruikt.
 • Heb je een defect of incompleet artikel ontvangen? Meld dit dan aan de klantenservice van De Hardloopwinkel voordat je iets terugstuurt. Stuur een e-mail naar webshop@dehardloopwinkel.nl.
 • Terugbetaling van een geretourneerd product geschiedt zo spoedig mogelijk en uiterlijk 14 dagen na ontvangst door De Hardloopwinkel. Terugbetaling geschiedt via de oorspronkelijk gekozen betaalmethode.
 • Terugbetaling is niet mogelijk in geval van betaling middels een cadeaubon (c.q. De Hardloopwinkel cadeaubon,  Fashioncheque / VVV Cadeaukaart). In dit geval kan het artikel om die reden niet geretourneerd worden.
 • Zijn er handelingskosten door ons gemaakt om het artikel te versturen, dan krijg je deze gemaakte kosten niet gecrediteerd in geval het artikel retour komt.
 • Als wij uw teruggestuurde product ontvangen dan zullen we dit goed bekijken. Als het ongebruikt is en het product is nog verpakt in de originele verpakking dan zullen we u 100% van uw betaalde aankoopbedrag terugbetalen. Is het product gebruikt dan kun je het niet terugsturen. Zit het niet meer in de originele verpakking of is deze beschadigd? In dat geval vergoeden we u 50% van uw aankoopbedrag.
 • Gratis artikel behouden?  Dan worden hiervoor mogelijk kosten in rekening gebracht.

 

Retourneren van aankopen die je in de fysieke winkel hebt gedaan: klik hier voor meer informatie.

Informatie via De Hardloopwinkel website

De informatie die je op De Hardloopwinkel site aantreft is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Wij kunnen echter niet garanderen dat de informatie op de site te allen tijde volledig en juist is. De informatie op De Hardloopwinkel site wordt van tijd tot tijd aangepast. Dat geldt ook voor deze algemene voorwaarden en voorwaarden die van toepassing zijn op de andere services die via de site worden aangeboden. De gewijzigde voorwaarden gaan in zodra deze op de site worden vermeld. Indien je fouten op De Hardloopwinkel site aantreft, stellen wij het zeer op prijs dat je ons dat meldt. De Hardloopwinkel site bevat links naar websites van derden. Wij selecteren de websites waarnaar verwezen wordt zo zorgvuldig mogelijk. De Hardloopwinkel kan echter niet instaan voor de inhoud en het functioneren van de websites van derden.

Privacybeleid

Dit is de website van De Hardloopwinkel. Alle gegevens die je ons doorgeeft worden door ons opgeslagen en gebruikt voor uitsluitend interne en automatische verwerking in het kader van een verantwoord klantenbeheer en bedrijfsvoering voor verkoop à contant, zoals verwerking van bestellingen en klantenbeheer, alsmede het toesturen van eigen commerciële aanbiedingen. Wij verstrekken geen gegevens aan derden. Voor ons volledige privacy statement ga naar deze pagina.

2