Deze winter nieuw in ons assortiment: de Odlo Millenium heren en dames kleding met Yakwarm Technologie!

FEELING GREAT FROM THE INSIDE OUT

ONTDEK YAKWARM

In de nieuwe wintercollectie van Odlo wordt gebruik gemaakt van de nieuwe YAKWARM-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de kleding 40% warmer is en 66% meer ademend vermogen heeft dan kleding met Merino wol.

Yakwolvezels worden door de stof gemengd en bieden een betere zachtheid, ademend vermogen, actieve opwarming en geurbestendigheid in vergelijking tot andere natuurlijke mengsels met merinowol. Dit komt met name naar voren bij een verhoogde activiteitsgraad, zoals bij hardlopen, schaatsen en wandelen.

ORGANIC BODY MAPPING

Naast de nieuwe Yakwarm-technologie heeft Odlo in deze lijn ook gebruik gemaakt Body Mapping. Zo is niet elke plek op het menselijk lichaam is het zelfde. Tijdens het hardlopen worden daarom sommige delen van het lichaam in de winter kouder en andere warmer.

In de kleding van Odlo is hier veel aandacht aanbesteed. De lichaamsdelen die koud worden, worden via speciale ‘Warm Zones’ warm gehouden. Daartegenover staat, dat op plekken die sneller warm worden er juist weer is gedacht aan extra ademend en vocht afvoerend vermogen. En dit allemaal zonder dat het ten koste gaat van de bewegingsvrijheid!

Ben je geïntereseerd? Ga dan snel langs in een van onze winkels voor de nieuwste kleding van de Odlo Millenium lijn.

0