Saucony Xodus toplevel trailrunning schoenen

34 resultaten |

De SAUCONY XODUS is een hardcore trailrunning schoen voor de hardloper of hardloopster die zichzelf en zijn gear tot het uiterste gebruikt. Wil je meer weten klik dan hier. Helaas niet leverbaar hieronder de geschikte alternatieven.

 1. Filters
 1. Volgende Pagina
 2. 1
 3. 2
 4. >

Terug naar boven

 

De SAUCONY XODUS ISO  is gemaakt voor de lange duurloop tijdens de zwaarste tail runs. En nu dus met volledige EVERUN tussenzool!

Alle tractie die je ooit nodig hebt tijdens het hardlopen in de ruige natuur, ofwel trail running. Het trail-specifieke bovenwerk is met zijn ISO-FIT niet alleen bijzonder comfortabel maar ondersteunt je voet tijdens het hardlopen op ongelijk en ruig terrein.

De EVERUN topzool voor de ongekende demping die alleen EVERUN je kan bieden.

Het ISOFIT dynamic bovenwerk voor een verzekerde pasvorm onder alle omstandigheden. Het EXTERNAL SUPPORT FRAME geeft de schoen de extra stabiliteit welke nodig is tijdens het trail-hardlopen. De PWRTRAC slijtzool geeft de tractie die nodig is op elk terrein. De Full-length EVERUN tussenzool voor demping...dempin...demping en nog eens demping for-EVAH!

 

Technische informatie: 

 • 326 gram dames / 366 gram heren 
 • 4MM heeldrop
 • EVERUN volledige tussenzool
 • ISOFIT dynamic upper
 • External Support Frame
 • PWRTRAC slijtzool
 • 6MM tractie noppen

 

Hoe onderhoud ik mijn TRAILRUN hardloopschoenen?

Trailrunning schoenen kunnen niet in de wasmachine. Het wasmiddel en de hoge temperatuur zorgen voor uitdroging van de zool en daarmee verlies je demping tijdens het hardlopen. Hierdoor zal de schoen minder gaan werken en zijn ultieme zachtheid en vering kwijtraken. Trailrun schoenen kun je het beste een beetje afspoelen onder de kraan met lauwwarm water en een borsteltje voor verwijdering van het vuil. Zet ze te drogen op de mat, niet bij of op een verwarming, en haal eventueel het zooltje er uit.

 

Heb je na het lezen van deze tekst toch nog vragen(kan bijna niet anders;) bel of mail even naar de klantenservice of stuur een whatsappbericht

 

Terug naar boven

Klanten beoordelen ons met een 9,4
Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.