Saucony kinvara 10 dames

2 resultaten |

Saucony kinvara 11 dames hardloopschoenen zijn speciaal gemaakt voor die snellere tijden, meer weten? lees snel verder onderaan de pagina.

  1. Filters
  1. 1

De Kinvara 11 dames is gemaakt voor het snelle werk op de langere afstanden en dus ook zeer geschikt als echte wedstrijdschoen.

 

Saucony kinvara 11 dames is nog sneller geworden. Met een aangepast bovenwerk wat zorgt voor een betere drukverdeling op de voet. Doordat de horizontale groeven zijn aangepast van de Kinvara 10 naar kleinere ventilatiestukken in de Kinvara 11 hardloopschoenen. De hielkap in de 11e versie is iets hoger geworden, de tong en hielkap zijn tevens extra gepolsterd voor nog meer comfort.

 

Vernieuwde demping in de vorm van PWRRUN in de Kinvara 11 dames

Nieuw in de Saucony Kinvara 11 is de PWRRUN tussenzool in plaats van de bekendere EVERUN. Deze PWRRUN zool is gemaakt van een responsief schuim, in een mix van EVA en TPU. Hierdoor krijg je meer demping en slijtvastheid. Het XT 900 carbon rubber zorgt voor extra grip en tractie bij de afzet.

Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.