Brooks defyance 11

5 resultaten |

Brooks Defyance 11 hardloopschoenen zijn neutrale en stabiele loop schoenen voor beginners en gevorderden. Hier vind je de laatste maatjes, inmiddels opgevolgd door de Brooks Defyance 12 serie.

  1. Filters
  1. 1

Met de Brooks Defyance 11 heeft Brooks een nog stabielere loopschoen geproduceerd t.o.v. de Defyance 10. Een hieldrop van 12mm in de Defyance 11 zorgt ervoor dat de demping in de hak optimaal blijft, zeer geschikt voor typische haklanders en beginners die nog over weinig techniek beschikken.

 

De Biomogo dempingzool en Caterpillar Crash pad in de hak zorgen voor fenomenale grip en smooth ride van landing naar afzet. De look en feel zijn verbeterd, zachter en moderner. Een hardloopschoen voor neutrale lopers die vooral op langere afstanden stabiliteit en vering zoeken tot de laatste stap.

 

Wil je weten of de Brooks Defyance een goede hardloopschoen is voor jou of ben je opzoek naar een opvolger van je huidige schoenen? Doe dan vrijblijvend deze gratis online loopanalyse

 

Voor vragen over de Brooks Defyance kun je altijd contact opnemen met de deskundige adviseurs van de klantenservice. Bel dan even of stuur een whatsappbericht. Heb je de schoenen alleen binnen gedragen dan kun je ze binnen 14 dagen kosteloos retour sturen en andere bestellen of omruilen voor een andere maat.

Klanten beoordelen ons met een 9,4
Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.