Brooks Defyance heren schoenen kopen

|

Brooks Defyance heren neutrale runningshoes zijn het best voor de wat langere afstanden en beginnende lopers, meer weten? Lees dan snel verder onderaan de pagina.

  1. Filters
  1. 1

Terug naar boven

Brooks Defyance voor heren is een neutrale runningshoe die door gebruik van Brooks DNA zowel stabiel als soepel aanvoelt op het asfalt. Brooks Defyance hardloopschoenen zijn geschikt voor heren die stabiliteit zoeken.

Deze hardloopschoen wordt vaak gezien als de neutrale tegenhanger van de bekendere Brooks Adrenaline GTS

Brooks DNA zorgt voor een zelf-regulerende demping die zich bij elke stap aanpast aan de loper. Het lichtgewichte bovenwerk is stretchy en beweegt mee met de voeten. De schoenen zijn geschikt voor diverse verharde ondergronden vanwege de langdurige vering.

Door de juiste combinatie van kleur, design en kwaliteit kunnen vele hardlopers weg op dit type hardloopschoen van Brooks. Met een heeldrop van 12mm is deze schoen met name geschikt voor haklanders.

Voor het verbeteren van de pasvorm kun je ook eens naar de online collectie hardloopsokken bekijken. Ademende sokken bevorderen de afvoer van zweet en warmte.

 

In Brooks Defyance heren heeft Brooks een nog stabielere loopschoen geproduceerd. De Biomogo dempingzool zorgen voor de smooth ride van landing naar afzet. De look en feel zijn verbeterd, zachter en moderner. Een hardloopschoen voor neutrale lopers die vooral op langere afstanden stabiliteit en vering zoeken tot de laatste stap.

 

Brooks Defyance heren online kopen?

Loop je al jaren op dit model? Dan kun je online een ruime keuze maken uit vele kleuren en maten bij dehardloopwinkel.nl. De samenwerking met brooksrunning gaat al jaren terug. Overjarige kleuren en modellen worden met pallets tegelijk opgekocht, hierdoor in de webshop vaak aangeboden met hoge kortingen. Ben je opzoek naar het nieuwste model Brooks Defyance? Koop die hier online of kom langs in de winkels

Wil je meer weten over de Brooks Defyance?

Bel dan met de klantenservice: 0182- 61 46 00 of  06-25269966 of mail naar: webshop@dehardloopwinkel.nl

 

Brooks Defyance heren kan ik ze thuis uitproberen?

Jazeker! Binnen de wettelijke zichttermijn van 30 dagen mag je de schoenen in huis passen en uitproberen. Voldoen ze niet aan je verwachtingen of heb je een maatje groter nodig? Bel dan even naar onze klantenservice.

Retourneren is eenvoudig bij dehardloopwinkel.nl. Gebruik hiervoor het retourformulier en zie ook de online retourvoorwaarden.

 

Een hardloopschoen voor neutrale lopers die vooral op langere afstanden stabiliteit en vering zoeken tot de laatste stap!

 

#runhappy

 

Terug naar boven

Klanten beoordelen ons met een 9,2