Brooks defyance 12 neutrale hardloopschoenen

10 resultaten |

Brooks Defyance 12 neutrale hardloopschoenen voor dames en heren zijn duurzaam door gebruik van gerecyclede stoffen in het bovenwerk. Lees meer over Defyance 12 loopschoenen

  1. Filters
  1. 1

Brooks Defyance 12, zacht en aangenaam zonder verlies van duurzaamheid

 

Met de Defyance 12 versie heeft Brooks weer een zeer adaptieve neutrale hardloopschoen gemaakt. Het is een hardloopschoen die geschikt is voor alle soorten lopers, maar met name diegene die stabiliteit en duurzaamheid nodig heeft.

De Brooks Defyance 12 heeft een kleine update gehad ten opzichte van de vorige 11e uitvoering. Met name in het bovenwerk zijn nieuwe ademende stoffen geweven. Ook de hielkap van deze nieuwe Defyance 12 is verbeterd ten opzichte van de Defyance 11. De zachtere kraag in de hiel geeft meer bescherming aan de voet en bevordert het pascomfort.

Deze neutrale stevige hardloopschoenen zijn ideaal voor beginnende lopers of hardlopers die de steun op lange afstanden waarderen. Brooks Defyance 12 is één van de duurzaamste neutrale hardloopschoenen die momenteel te krijgen zijn.

 

Brooks Defyance 12 neutrale hardloopschoenen belangrijkste kenmerken:

 

Unieke vering door BioMoGo DNA

Defyance 12 Brooks hardloopschoenen hebben een zachte demping die zich aanpast aan iedere pas. BioMoGo DNA demping is de meest dynamische vorm van dempen in de tussenzool van de Brooks Defyance 12. Deze dynamische vering past zich aan aan iedere unieke stap, gewicht van de hardloper en snelheid.

Stabiliteit

Het platform van de tussenzool in Defyance 12 is breed en flexibel tegelijkertijd. Dit zorgt voor een stabiele landing en soepele transitie van hak naar teen.

Nieuw verbeterd bovenwerk

Het valt op dat de nieuwste Defyance 12 een meer gestroomlijnde look heeft gekregen. Het nieuwe Air Mesh bovenmateriaal is nog ademender dan zijn voorganger. Zo blijven de voeten droog en cool tijdens die lange runs over heet asfalt in de zomer.

Op enkele strategische plekken van de voet in het bovenwerk van Brooks Defyance 12 is meer of minder stretch geplaatst. Deze aanpassing zorgt voor nog meer zekerheid in de pasvorm wat de stabiliteit zeker ten goede komt.

 

Brooks Defyance 12 versus Defyance 11

 

Met de nieuwe Defyance 12 kun je zo overstappen van de Defyance 11 of zelfs nog 10e versie. De verbeteringen en aanpassingen die zijn gedaan zorgen voor meer comfort en stabiliteit. En dat is precies waar deze schoen voor staat. Bijzondere extra feature zijn reflecterende prints voor meer opvalswaarde bij hardlopen in het donker.

Brooks Defyance 12 wat is nieuw?

Nieuw in de Defyance 12 is vooral de look en feel, qua loopstijl en stabiliteit is niks veranderd. Het vernieuwde 3D Mesh bovenwerk geeft een fijne aansluitende pasvorm. Meer stretch in de stof van de Defyance 12 doet de schoen aanvoelen als een sok om de voeten.

Welke maat Brooks hardloopschoenen kiezen?

Brooks schoenen vallen normaal qua breedte, ze zijn smal in de hiel en wat breder in de voorvoet. Smalle voeten , maar ook brede voeten passen altijd in de verschillende breedte maten Brooks hardloopschoenen.

Voor de beste maat Brooks hardloopschoenen gebruik deze handige online maattabel. Hou er altijd rekening mee dat hardloopschoenen klein uitvallen en je dus 1 maat groter moet bestellen.

Voor vragen over de beste maat Brooks hardloopschoenen kun je contact opnemen met de klantenservice via mail, telefoon of whatsapp.

Brooks Defyance 12 review

Plaats zelf een review bij de nieuwe Defyance 12 hardloopschoenen zodat andere lopers daar hun voordeel uit kunnen halen. We zijn benieuwd naar jullie reactie!

Brooks Defyance 12 dames

Damesvoeten zijn anders dan die van mannen. Vrouwen hebben bovendien een andere manier van lopen door de vorm van de heupen. Brooks maakt daarom al jaren specifiek voor vrouwen runnigshoes en is daarmee zeer vakkundig, genderspecifiek noemen ze dat.

De Defyance 12 is in meerdere kleuren en breedte maten leverbaar. Brooks Defyance heeft een perfecte pasvorm voor vrouwenvoeten. Met een gewicht van gemiddeld 236gram daarmee een neutrale stabiele hardloopschoen voor dames die de steun nodig hebben.

Brooks Defyance 12 heren

Door de wat bredere tussenzool en vlakke leest is de Defyance 12 zeer geschikt voor de mannenvoet. De ronde hielrand zorgt voor een fijne lock van de hielen. Brooks defyance 12 heren hardloopschoenen zijn voor vele soorten lopers geschikte keuze.

De Brooks Defyance 12 is gemaakt voor de gemiddelde voet maar ook in extra smalle uitvoering verkrijgbaar:Brooks Defyance 12 1B heren

 

Brooks Defyance 12 wat is er veranderd? 

 

Bovenwerk en reflectie

3D fit print voor stretch en structuur is de nieuwste feature in de Defyance serie van Brooks. Reflecterende prints op het bovenwerk zorgen voor opvalswaarde in het donker. Nieuwe ademende stof houden de voeten “cool” onder alle omstandigheden.

Gewicht Brooks Defyance 12 dames en heren is ongewijzigd ten opzichte van de Defyance 11.

Brooks Defyance 12 online kopen?

Het is een neutrale hardloopschoen voor mannen en vrouwen die beginnen met hardlopen of houden van een stevige schoen.

Wil je weten hoe je begint met hardlopen en wat daar allemaal bij komt kijken? Lees dan eens deze informatieve blog:

https://www.dehardloopwinkel.nl/blog/hoe-begin-ik-met-hardlopen/

Natuurlijk kunnen ook de ervaren lopers met Defyance 12 veel kilometers op het asfalt maken.

Brooks Defyance is vanwege de wat ouderwetse 12mm hieldrop geschikt voor normale haklanders die van comfort en stabiliteit houden in hun schoenen.

 

Terug naar boven

Klanten beoordelen ons met een 9,4
Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.