Brooks adrenaline GTS 19

13 resultaten |

Brooks Adrenaline GTS 19 is een antipronatie hardloopschoen geschikt voor een loper of loopster die licht tot medium overproneert. Wil je meer weten klik hier. De Adrenaline GTS 19 is inmiddels opgevold door de Adrenaline GTS 21 (hieronder te bestellen)

  1. Filters
  1. 1

Terug naar boven

 

De Brooks Adrenaline GTS 19 is een comfortabele antipronatie hardloopschoen. Heel geschikt voor de hardlopende dame of heer die een stabiele loopschoen zoekt voor het hardlopen met veel comfort en stabiliteit. Langere afstanden en het snelle werk, deze Adrenaline kan het allemaal prima aan.

 

Brooks Adrenaline GTS 19 vs Adrenaline GTS 18

De nieuwste Adrenaline GTS 19 is veranderd ten opzichte van de GTS 18. Zat in de GTS 18 nog een blok onder de voetboog in de zool die de overproneerder recht zette. De nieuwe Adrenaline GTS 19 heeft dit (vaak wat stijf aanvoelende) blok niet meer in de zool zitten. De nieuwste techniek, GuideRails is dé innovatieve manier geworden om overpronerende hardlopers te corrigeren. Dit is een begeleidende rails die in de zool zit en de voet begeleidt van hiel naar teen.

 

Brooks DNA zorgt voor een zelf-regulerende dempingdie zich bij elke stap aanpast aan de loper! De Biomogo dempingzool en DNA loft  Crash pad in de hak zorgen voor fenomenale grip en smooth ride van landing naar afzet. In de Adrenaline GTS 19 is gekozen voor het GuideRails Hollistic support syteem, dit systeem benadert het overproneren meer vanuit de knie dan de enkel. Onze eigen Frankie(overproneerder puur sang) heeft de GTS 19 uitvoerig getest en het is zijn nieuwe GO-TO schoen voor de langere lopen!

 

Wat is een antipronatie hardloopschoen?

Een antipronatie schoen zoals de Brooks Adrenaline GTS 19 is een hardloopschoen die ondersteuning en begeleiding geeft bij het overmatig proneren(naar binnen kantelen) van de voet.

 

Wat betekent Adrenaline?

Adrenaline is een neurotransmitter die de alertheid verhoogt en meer energie geeft. In tegenstelling tot de ‘Runners High’(endorfine) welke vrijkomt bij langdurige duursporten. Beide zijn neurotransmitters en beide zorgen voor een verbetering van de ervaring en prestatie van het hardlopen. 

 

Wat maakt de Brooks Adrenaline GTS 19 zo goed?

Brooks DNA zorgt voor een zelf-regulerende demping die zich bij elke stap aanpast aan de loper! De Biomogo dempingzool en DNA loft  Crash pad in de hak zorgen voor fenomenale grip en smooth ride van landing naar afzet. Ook in de Adrenaline GTS 19 is gekozen voor het GuideRails Hollistic support syteem, dit syteem benadert het overproneren meer vanuit de knie dan de enkel.

Brooks schoenen zijn de meest comfortabele hardloopschoenen die er zijn. Pasvorm en demping zijn perfect in balans en kunnen vele soorten voeten ondersteunen op verharde wegen. Ben je opzoek naar schoenen voor onverharde wegen, dan adviseren wij je om Brooks Trailschoenen te bestellen.

 

Onze eigen Frankie(overproneerder puur sang) heeft de GTS 19 uitvoerig getest en het is zijn nieuwe Go-To Schoen voor de langere lopen!

 

Brooks Adrenaline GTS 19 voor heren

 

 

Brooks Adrenaline GTS 19 voor dames

 

 

Heb je nog vragen bel, app of mail dan met onze klantenservice!

Klanten beoordelen ons met een 9,4
Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.