Craft hardloopkleding heren

175 resultaten |
  1. Filters
  1. Volgende Pagina
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 10
  9. >
Craft kleding is vooral bekend onder fietsers, skieers en hardlopers.
Sinds 1973 heeft Craft zijn visie en focus op functionaliteit gelegd maar was in eerste instantie ontwikkeld voor de zweedse Air Force piloten om onder hun vliegpak te dragen. De stof bleek uitstekend te werken bij het transport van het zweet en het verbeteren van de lichaamstemperatuur. Met als gevolg een verbeterde performance. In de zeventiger jaren heeft Craft het concept verder uitgewerkt en in de sport gelanceerd, in een tijd dat de Zweedse skieers grote successen behaalden. Ongeacht de omstandigheden of activiteit zorgen de producten van Craft altijd voor optimaal functioneren. Craft staat vooral bekend om het functionele ondergoed, deze eerste laag is ontwikkeld samen met topatleten en zorgt voor de juiste snelle vochtafvoer, reguleert de warmte en heeft vaak een perfecte pasvorm.
Het Craft principe staat voor het gebruik van de drie kledinglagen. Laag 1 is het functionele ondergoed en zorgt voor de doorvoer van warmte en zweet naar de tweede laag. Laag 2 is een shirt die zorgt voor ventilatie en isolatie. Laag 3 biedt bescherming tegen weersinvloeden van buienaf. Door het combineren van deze lagen ben je beschermd tegen alle type weersomstandigeden. De hoge kwaliteit van de Craftkleding zorgt ervoor dat het tevens duurzaam is en lang meegaat.
Klanten beoordelen ons met een 9,4
Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.