Gratis artikel, hoe werkt dit?


Gratis artikel ontvangen bij online bestelling?

Soms kan er een gratis artikel in de vorm van een sporttas, sokken of andere hardloopgadget bij je bestelling zitten. Dit gratis artikel wordt geleverd samen met een hardloopproduct uit De Hardloopwinkel Webshop.

Een gratis artikel zit gekoppeld aan een aankoop van een speciaal hardloopproduct, vaak hardloopschoenen. Het gratis artikel is dan ook alleen gratis bij definitieve aankoop van dat specifiek gekochte hardloop product.

 

Mag ik "gratis" artikel zomaar houden?

Het gratis artikel mag je alleen houden als je niks retour stuurt.

Niet gratis bij retourneren bestelling

Het gratis artikel is alleen gratis in combinatie met jouw order.

Heb je gekozen voor een gratis artikel maar stuur je een deel van je order retour? Dan kan het zo zijn dat je geen recht meer hebt op het gratis artikel.

Hou je het gratis artikel en stuur je de rest van je order of het hardloopproduct waarbij het gratis artikel behoorde naar ons retour? dan worden kosten gerekend voor het behouden "gratis" artikel.

De verkoopprijs zal dan worden ingehouden op het terug te storten bedrag.

 

Retourneren gratis artikelen

Stuur je een gedeelte retour dan kan het zijn dat er voor een gratis erbij gekregen artikel kosten in rekening worden gebracht.

Ik stuur het gratis artikel samen met de rest van de order retour

Wanneer je het gratis artikel samen met alle andere producten uit jouw bestelling retour stuurt, vind er geen verrekening plaats.

Ik stuur alleen het gratis artikel retour

Dan wordt er niets terugbetaald of verrekend.

Ik wil het gratis artikel houden?

Als je de rest retour stuurt maar het gratis artikel wil houden, dan wordt de waarde van het gratis artikel ingehouden op het terug te storten bedrag. 

 

Voor vragen over het retour sturen of verrekenen van het gratis verkregen artikel kun je ons altijd bellen, mailen of appen

 

Ruilen/garantie gratis artikel

Het gratis verkregen artikel kan niet geruild worden en kent geen garantie.

Klik hier voor meer informatie over het gratis artikel 

 
Klanten beoordelen ons met een 9,3
Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.