Recovery accessoires

1 resultaten |
  1. Filters
  1. 1
 


Recovery accessoires
zoals de Nike Recovery Foam roller, Nike Recovery Foam roller ball en Nike Recovery Foam roller bar zijn bijna niet meer weg te denken uit de kast van de fanatiek hardloper of hardloopster.

Zo is het Erasmus MC in Rotterdam een grootschalig onderzoek begonnen naar de toenemende blessuregolf. Er blijkt in 2016 registratie te zijn gedaan van maar liefst 700.000 hardloopblessures. Dit aantal overstijgt zelfs het aantal nieuwe hardlopers en hardloopsters. Er zijn dus meer hardloopblessures dan er nieuwe mensen gaan hardlopen.

De geoefende hardloper en hardloopsters weet inmiddels dat hardlopen een zware belasting geeft op het lichaam en dat deze belasting een evenredig zwaar herstel maar ook belasting-opbouw vraagt. Gelukkig zijn er tegenwoordig diverse producten die hier een positieve bijdragen aan kunnen leveren. En natuurlijk zijn deze producten direct leverbaar bij je favoriete hardloop wepshop dehardloopwinkel.nl. Om het herstel extra te helpen is er ook recovery footwear van het merk OOFOS verkrijgbaar. check hiervoor https://www.dehardloopwinkel.nl/recovery-footwear/

Klanten beoordelen ons met een 9,4
Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.