Polar Vantage V en M

sep 25, 2018 | Nieuws

De Polar Vantage wordt het nieuwe topmodel van Polar. Echter komen er twee varianten, namelijk de uitgebreidere V en de iets minder uitgebreide M.

V model:

De V is echt een model die ook door professionele atleten gebruikt gaat worden. De Vantage V is de opvolger van de V800 van Polar. Waar ze goed mee gaan scoren is de lange accu duur. De Vantage gaan 35 uur mee met hartslag en GPS aan. Laten dat er in de praktijk 30 zijn, dan is dat ook al prima. Een voordeel is dat je het horloge niet zoveel hoeft op te laden. Maar ook een hoop lopers verleggen hun grenzen naar langere afstanden. Als je mee doet aan bijvoorbeeld de Ultra Trail du Mont Blanc dan is een ruime acccu duur wel fijn.

De nieuwe Polar Precision Prime™ sensorfusietechnologie houdt nauwkeurig je hartslag bij, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. De Polar Vantage V meet ook je loopvermogen via de pols, dus je hebt geen footpods of sensoren nodig. Dit is echt revolutionair en echt een toevoeging van een functie die er nog niet is in deze vorm.

De prijs wordt € 499,95 (voor de herstel functie heb je nog een borstband nodig, dit pakket kost € 549,95

M model:

Je kan met de M niet het loopvermogen zien (wattage) en de batterij gaat iets minder lang mee. Maar zeker ook een horloge voor de gevorderde dan wel fanatieke loper.

De prijs van dit horloge wordt € 279,95

Vanaf midden Oktober zijn de horloges bij De Hardloopwinkel verkrijgbaar.

 

 

Geschreven door Marcel

0