NSL Boscross op zondag 14 november 2021

nov 5, 2021 | Evenement

De Boscross is traditiegetrouw de eerste wedstrijd van de NSL na de zomerperiode. En dit jaar mag hij weer doorgaan! Heb je de boscross nog nooit gelopen? Houdt dan rekening met een geweldig mooi parcours, gezelligheid en een paar pittige heuveltjes tussendoor.

Info

Datum: 14 november 2021
Start:11:00 uur
LocatiePiet Florisdal, Duindamseslag, Noordwijk

Afstand

De start en finish is ongeveer 200 meter verder in het bos. Dus aan de andere kant van het Piet Florisdal. Het parcours gaat over mooie bos- en duinpaden met een paar flinke heuvels. Afstanden van 5 en 10 km met respectievelijk 2 of 4 ronden.

Bekijk hier het parcours op afstandmeten.nl.

Kosten en inschrijving

Uitsluitend deelname bij voorinschrijving uiterlijk 12 november voor €9,00 per persoon. Er kunnen maximaal 250 lopers deelnemen aan de boscross. Na-inschrijving is NIET mogelijk.

INSCHRIJVEN KAN VIA DEZE LINK

Inschrijven voor leden van de NSL is GRATIS. Zij kunnen een kortingscode invullen op het formulier die zij op de club gekregen hebben. Ben je deze code kwijt? Neem dan contact op met de club.

boscross nsl

Op de dag zelf

Startnummers zijn op te halen op 14 november vanaf 9:30 in het NSL clubhuis ‘Cooling Duin’ op de parkeerplaats Duindamseslag (Randweg 25, 2204 AL Noordwijk).

Deze wedstrijd is een evenement met 100% buitenlucht! Er is geen binnenruimte voor het omkleden. Dit betekent dat er ook geen Corona-Toegangs-Bewijs (QR-code) noodzakelijk is. Alles is buiten.

Parkeren? KOM OP DE FIETS!

Let op dat parkeren langs de kant van de weg en bij uitritten niet is toegestaan. Er wordt streng gecontroleerd! Parkeren van fietsen kan in de directe omgeving van de inschrijflocatie. Dus kom lekker op de fiets als opwarmertje!

Vrijwilligers gezocht!

Loop jij (helaas) niet mee met de Boscross maar vind je het wel leuk om te helpen? Geef je dan op als vrijwilliger.
Daarmee help je mee om er een veilige en fijne wedstrijd van te maken voor deelnemers en organisatie.

Opgeven kan via vrijwilligers@av-nsl.nl


Vaker meelopen met de NSL?

Hou je van hardlopen en wil je dat vaker doen in groepsverband? Kom dan (proef)lopen bij de NSL en ontdek hoe jij fit blijft! Meld je vrijblijvend aan via trainers@av-nsl.nl.

Geschreven door Team Noordwijkerhout

0