NIEUW! New Balance 860v10

okt 3, 2019 | Nieuws

Betrouwbaarheid en stabiliteit zijn twee kenmerken, die altijd goed bij de 860 passen. Daarin is met V10 een nieuwe stap gezet.


De eigenschappen van een Landrover maar de looks en het comfort van een Tesla…

De New Balance 860v10 voor dames en heren zijn anti-pronatie hardloopschoenen. De vernieuwde vormgeving van de New Balance 860v10 leidt tot een meer soepele afwikkeling en een zachter, comfortabeler gevoel.

De Dual-Density Post is schuin geplaatst in de tussenzool en zorgt voor de stabiliteit van de schoen. Over-pronerende hardlopers worden op deze manier eerder en gelijkmatiger opgevangen. De duurzame TruFuse middenzool geeft nog steeds het comfort zoals je die gewend bent van de voorganger. Het materiaal voelt zacht aan en biedt optimale demping. De slijtzool aan de onderkant loopt helemaal door over de gehele schoen voor een evenwichtig grondcontact.

De bovenkant is voorzien van Double Jacquard Mesh voor een compacte fitting en hoog ademend vermogen. Het is duurzamer dan het bovenwerk uit de voorgaande versie. Dankzij het hoog ademend vermogen blijven de voeten koel. En de vernieuwde Ultraheel sluit mooi aan rond de enkel.

Kom langs in één van onze winkels om de schoenen te passen.


Eigenschappen

  • Hieldrop: 10 mm
  • Engineered mesh upper
  • Anti-pronatie hardloopschoen
  • Naadloze pasvorm

Geschreven door Marleen

0