Mizuno

95 resultaten |
  1. Filters
  1. Volgende Pagina
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
  

At Mizuno, we are athletes. Dreamers, Designers and inventors….

Bij Mizuno zijn we atleten. Dromers, designers en uitvinders. Alles wat we doen komt voort uit één simpele missie: ons door niets of niemand laten hinderen om atleten ’s werelds beste sportartikelen te kunnen leveren. Mizuno is nu voor meer dan een eeuw marktleider in de Japanse sportindustrie. Als één van de bekendste sportfabrikanten, heeft Mizuno hoge onderscheidingen ontvangen voor het produceren van superieure producten. Mizuno produceert sportuitrustingen voor bijna ieder te bedenken sport. In Nederland heeft Mizuno de focus op de sporten hardlopen, voetbal en de indoorsporten korfbal, handbal en volleybal.
Mizuno is wereldwijd geliefd door hardlopers die fanatiek of professioneel bezig zijn met de sport.
Door middel van de ‘Mizuno Running series’ probeert Mizuno het hardlopen te promoten en te stimuleren. De unieke Mizuno Wave technologie zorgt voor een optimale mix van demping en stabiliteit. De Wave plaat zorgt voor verdeling van de krachten bij het neerkomen van de voet voor een zachter, gedempter gevoel bij elke stap. Daarnaast is een belangrijke ontwikkeling de U4iC technologie. Euphoric is de nieuwste technologie verwerkt in de tussenzool van Mizuno. Het geeft net zo veel demping als eerder verwerkte technologieën (AP+), maar is 30% lichter! Dit zorgt voor een comfortabeler loop gevoel. Zie www.mizuno.nl voor meer informatie.
Klanten beoordelen ons met een 9,4
Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.