Mizuno Goes Carbon!

Goed nieuws voor marathonlopers die hun PR succesvol willen aanvallen. Mizuno introduceert de ultieme marathonschoen: de Wave Rebellion Pro.

MIZUNO WAVE REBELLION PPRO | De Hardloopwinkel

Mizuno is 'late to the game' als het gaat om carbon schoenen, maar brengt een geheel nieuwe schoenenlijn uit met carbon wedstrijdschoenen, waaronder de Wave Duel Pro en de Wave Rebellion Pro: Twee razendsnelle racers uitgevoerd met een carbonplaat en de nieuwe Smooth Speed Assist technologie, om alles uit je wedstrijd of trainingsloop te kunnen halen.

 

Beide schoenen zijn uitgevoerd met een carbonplaat over de gehele tussenzool, waarbij de Rebellion Pro bedoeld is voor meer comfort op de lange afstanden, en de Wave Duel Pro een directer gevoel geeft en nog agressiever naar voren staat. Beide schoenen zijn duurzaam en verrassend stabiel.

Wave Rebellion Pro:

voor afstanden tot 42 km

MIZUNO WAVE REBELLION PRO | De Hardloopwinkel

 

Wave Duel Pro:

voor afstanden tot 21 km

 

MIZUNO WAVE DUEL PRO | De Hardloopwinkel

 

Enerzy Lite+

De Wave Rebellion Pro is uitgevoerd met een zachtere zool van Enerzy Lite+ en de carbonplaat in de schoen is voorzien van uitsparing in de voorvoet, om de druk op de bal van de voet beter te verdelen. Zo ren je kilometers lang aan kop, en hoef je niet in te leveren op comfort.

MIZUNO WAVE REBELLION PRO HEREN
Rebellion Pro heren
MIZUNO WAVE REBELLION PRO DAMES
Rebellion Pro dames

 

Wave Duel Pro

Daarnaast laat het uiterlijk van de schoenen alle hoofden draaien. Zeker de Duel Pro baart veel opzien met een hak die helemaal is afgeschaafd, als een stuk hout die door een meubelmaker is bewerkt.

MIZUNO WAVE DUEL PRO HEREN

De schoenen zijn in beperkte oplage beschikbaar en zijn exclusief te koop in deze vestigingen.

Bodegraven

Rotterdam

Ben jij klaar voor om je nieuwe PR te lopen?

 

Nu al hardlopen op carbon hardloopschoenen?

Op deze webshop van De Hardloopwinkel vindt je ook een mooi aanbod aan 'carbon plated' hardloopschoenen. Op werkdagen voor 20.00 besteld = de volgende werkdag in huis!

Bekijk hier het aanbod Carbon hardloopschoenen:

 
Klanten beoordelen ons met een 9,2