Kids

|
  1. Filters
  1. Volgende Pagina
  2. 1
  3. 2
  4. >
Hardloopkleding en hardloopschoenen voor kinderen zijn niet altijd makkelijk te vinden. Op www.dehardloopwinkel.nl vind je een ruime keuze en een goed (getest) assortiment kids kleding- en schoenen. Merken als Craft, Asics en Nike maken hoogwaardige hardloopartikelen voor volwassenen, maar zijn gelukkig de kids hierin niet vergeten.
Kinderen hebben het vaak niet zo snel koud of zullen daar niet over klagen, toch is het belangrijk je kind bij het beoefenen van een buitensport goed aan te kleden. Begin altijd met een eerste laag thermisch ondergoed wat er voor zorgt dat hij/zij de warmte goed kwijt kan en het zweet afvoert naar de volgende laag. Ter bescherming van de invloeden van buitenaf is een hardloopjack en warme tight (strakke legging) aan te raden. Hardloopschoenen geven door hun goede demping, comfort en stabiliteit een extra zorg aan de kindervoeten in de groei. Bel gerust naar onze klantenservice voor meer informatie.
Klanten beoordelen ons met een 9,3
Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.