HydraPak

sep 12, 2020 | Blog

 Sinds kort hebben we de verschillende HydraPak drinkoplossingen in onze winkels hangen. Hydrapak is het bedrijf achter de drinkzakken van onder andere Nathan. Hydrapak heeft nu ook zijn eigen lijn met drinkoplossingen. In dit artikel kom je meer te weten over de producten die we in De Hardloopwinkel hebben hangen.

 BPA-vrij:

 Allereerst is het goed om te weten dat alle producten van Hydrapak BPA-vrij zijn. BPA is een chemische stof die er voor zorgt dat plastic elastisch word. BPA is onder andere te vinden in petflesjes en kan bij veelvuldig hergebruik in de vloeistof in de fles terecht komen. In de producten van Hydrapak is dit dus niet te vinden, waardoor je deze keer op keer kan hergebruiken.

 Daarnaast zijn alle producten makkelijk binnenstebuiten te keren, zodat het schoonmaken makkelijker word. Vind je dit teveel gedoe? Dan is het goed om te weten dat alle producten ook in de vaatwasmachine kunnen!

 Oké, genoeg achterliggende informatie. Welke producten hebben we in De Hardloopwinkels in ons assortiment?

 Ons assortiment: 

  • Waterzak; deze ergonomisch gevormde waterzakken passen in vrijwel iedere hardlooprugzak (verkrijgbaar in 1,5 en 2 liter).
  • Softflask; deze kleine flesjes zijn super handig om te gebruiken in combinatie met een heupgordel. Soepel en goed te vormen. Zijn ze leeg dan vouw je ze erg gemakkelijk op (verkrijgbaar in 150, 250 en 500 ml).
  • Ultraflask; voor de hardloper die van afwisseling houdt, is er de Ultraflask. Deze komt met twee verschillende doppen.
  • Speedcup; het wordt steeds gebruikelijker dat er tijdens wedstrijden geen bekertjes meer worden uitgedeeld. Hiervoor zijn deze bekertjes erg geschikt. Lichtgewicht en opvouwbaar.
  • Tube brush; heb je je altijd al afgevraagd hoe je de dopjes en slangetjes van je flesjes en waterzak goed schoon maakt? Dan is dit flexibele borsteltje het antwoord.

 Voor uitgebreidere informatie ben je van harte welkom in een van onze winkels of kijk meteen in onze webshop.

 

 

 

 

 

Geschreven door Team Rotterdam

0