Saucony kinvara heren snelle hardloopschoenen

5 resultaten |

Saucony kinvara herenschoenen helpen je bij het behalen van je PR, wil je weten hoe? lees dan snel verder onderaan deze pagina...

  1. Filters
  1. 1

Saucony Kinvara is voor die heren die van het snelle werk houden.

Mannen! sls je op zoek bent naar zo'n hardloopschoen dan hoef je niet verder te zoeken. Met een heeldrop van 4 mm en het lichte gewicht is de Kinvara al enkele jaren geliefd onder de atleten en top recreanten.
Een natural runningschoen voor de weg of trainingsbaan die comfortabel en licht is maar ook zeker voldoende doet ter ondersteuning van de voeten.
 

Naast het dragen van je eigen stabiele schoenen voor die langere trainingen en duurlopen is een Saucony Kinvara herenmodel prima om er naast te hebben. Met deze schoen kun je afwisselen tussen de lange afstanden en het snellere werk om zo optimale trainingsdoeleinden te bereiken.

 

Saucony Kinvara heren is met name geschikt voor hardlopers die een getraind zijn en de juiste looptechniek bezitten. Met de juiste techniek voor een 4mmschoen, bijvoorbeeld mid- en voorvoetlanding, kunnen de meeste lopers op deze schoenen écht PR's lopen. De pasvorm van de Kinvara is gemiddeld te noemen, bijna iedere soort voet past er prima in. Heb je erg smalle voeten dan zal deze schoen wat gaan rimpelen in het bovenwerk.

 

Voor meer informatie over Saucony Kinvara heren kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn allen deskundige verkoopadviseurs en hebben jarenlang de Kinvara's aangemeten aan de betere atleten in een hardloopspeciaalzaak.

Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.