Saucony guide 14 ongekend soepel loopgevoel

3 resultaten |

Saucony Guide 14 een ondersteunende hardloopschoen met nieuw POWERRUN foam voor ongekende zachte landingen. Bekijk hieronder het laatste aanbod Guide 14 loopschoenen:

 

  1. Filters
  1. 1

Terug naar boven

 

De Guide 14 is een lichte en soepele anti-pronatieschoen voor dames en heren die van reactiviteit & zachtheid houden en ondersteuning zoeken voor de enkels.

 

Saucony Guide 14 versus 13

Saucony Guide 14 heeft een verbeterde pasvorm in de hak gekregen vs de Guide 13 versie. Volgens de laatste review over de Saucony Guide 14 is dit een prettige verbetering. De schoenen voelen algeheel nog lichter aan de voeten.

 

Het nieuwe PWRRUN foam geeft een zachtere respons dan de meest andere ondersteunende anti-pronatie hardloopschoenen.  Het TPU guidance frame zorgt voor die ondersteuning daar waar een overproneerder dat nodig heeft. 

 

FORMFIT in de Guide 14 zorgt voor een sokgevoel die om de voeten van een hardloper slaat en zo voor extra pasvorm zorgt.

 

Saucony Guide 14 gechikt voor overpronatie en voorvoetlanding

Met de 8mm heeldrop blijft deze corrigerende hardloopschoen een uitstekend model voor voorvoet of midvoet landers. Heb je wat extra steun nodig omdat je zwakke enkels hebt en land je op de voorvoet? dan is de Saucony Guide 14 wellicht de perfecte runningshoe voor jou!

 

Gewicht: Heren 298 g (10,5 oz) | Dames 266 g (9,4 oz)
Demping: PWRRUN
Offset: 8 mm (32,5 mm/24,5 mm)
Categorie: Gestructureerde demping

 

Saucony Guide 14 dempend genoeg?

De nieuwe Saucony Guide 14 heeft PWRRUN demping en biedt precies de juiste hoeveelheid demping en reactiviteit. 

Het nieuw geformuleerde PWRRUN-foam biedt een ongekende zachtheid en comfort. Hierdoor heb je het gevoel om op wolken te lopen.

 

Vloeiende stabiliteit

Een nieuw Guidance Frame van TPU zorgt voor een soepele geleiding door je natuurlijke afwikkeling voor de meest vloeiende loopervaring tot nu toe. Dit tonale mediale TPU-begeleidend frame en 3D-gevormde fascia in het bovenwerk bieden een hoge mate van stabiliteit in alle voetvormen.

 

Saucony Guide 14 heren

FORMFIT omsluit de voet alsof het speciaal voor jouw voet gemaakt is. Dit maakt deze Saucony Guide 14 een zeer comfortabele schoen voor veel verschillende voettypes. Geschikt voor heren die extra ondersteuning nodig hebben, wellicht lastige voeten maar vrij willen bewegen.

 

Saucony Guide 14 dames

FORMFIT omsluit de damesvoet alsof het speciaal voor een vrouwenvoet gemaakt is. Dit maakt deze Saucony Guide 14 een zeer comfortabele schoen voor veel verschillende damesvoeten. Vrouwelijke lopers die extra ondersteuning nodig hebben en een vrij gevoel nodig hebben om prestaties te kunnen leveren.

 

Wat is FORMFIT?

Bij Saucony hebben ze het FORMFIT principe verder uitgebereid met een aangepast voetbed wat zich aanpast aan elk drukpunt. Het is een samenspel tussen diverse gespecialiseerde technieken zoals 3D geprinte overlays, super zacht Jaquard mesh en een voorgevormde hielkap die zich aanpast aan jouw specifieke voetvorm. Het resultaat is een ongekend comfortabele pasvorm die samensmelt met jouw voet zodat jij je kan focussen op de afstand voor je!

 

FORMFIT TRIUMPH 17

 

FORMFIT bestaat uit de volgende onderdelen:

 

  • Hielkap met foam 
  • Tong/lip met foam
  • Voering
  • Leest vorm
  • Topzool
  • Voetbed contour
  • Productie proces

 

 

Saucony Guide 14 review

We zijn benieuwd naar jouw review over de Saucony Guide 14 en vragen je een eerlijke mening te geven over deze schoenen. Zo kun je andere gebruikers adviseren en helpen bij het maken van de juiste beslissing.

 

Het is een hardloopschoen die ons inziens geschikt is voor de voet die tijdens het hardlopen licht tot medium over-proneert. Door gebruik van het nieuwe TPU Guidance Frame wordt het overmatig naar binnen kantelen van de voet in de standfase effectief en voldoende afgeremd. En dit zonder een overdaad aan correctie te ervaren.

 

Saucony Guide 14 gratis retourneren

Mocht de Guide 14 niet passen dan heb je 30 dagen de tijd om de schoenen retour te sturen naar het gratis antwoordnummer. Mits nog nieuw in de verpakking en ongebruikt krijgt de klant binnen 48 uur geld terug gestort.

 

Vragen over het retouren beleid van dehardloopwinkel.nl? bekijk dan eens: retourneren

 

Terug naar boven

Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.