Saucony guide 13

3 resultaten |

De nieuwe SAUCONY GUIDE 13 heren en dames is nu direct leverbaar er! Wil je meer weten klik dan snel hier.

 

Saucony Triumph 17

 

  1. Filters
  1. 1

Terug naar boven

 

SAUCONY GUIDE 13

 

Reactief en zacht

De nieuwe Saucony Guide 13 heeft PWRRUN demping en biedt precies de juiste hoeveelheid demping en reactiviteit. Zo kun je net zo veel kilometers maken als je zelf wilt.

 

Vloeiende stabiliteit

Een nieuw Guidance Frame van TPU zorgt voor een soepele geleiding door je natuurlijke afwikkeling voor de meest vloeiende loopervaring tot nu toe.

 

Fit voor iedereen

FORMFIT omsluit de voet alsof het speciaal voor jouw voet gemaakt is. Dit maakt deze Saucony Guide 13 een zeer comfortabele schoen voor veel verschillende voettypes. Geschikt voor dames en heren die extra ondersteuning nodig hebben maar vrij willen bewegen.

 

 

Wat is het FORMFIT principe van SAUCONY?

Bij Saucony hebben ze het FORMFIT principe verder uitgebereid met een aangepast voetbed wat zich aanpast aan elk drukpunt. Het is een samenspel tussen diverse gespecialiseerde technieken zoals 3D geprinte overlays, super zacht Jaquard mesh en een voorgevormde hielkap die zich aanpast aan jouw specifieke voetvorm. Het resultaat is een ongekend comfortabele pasvorm die samensmelt met jouw voet zodat jij je kan focussen op de afstand voor je!

 

FORMFIT TRIUMPH 17

 

FORMFIT bestaat uit de volgende onderdelen:

 

  • Hielkap met foam 
  • Tong/lip met foam
  • Voering
  • Leest vorm
  • Topzool
  • Voetbed contour
  • Productie proces

 

Door gebruik van het nieuwe PWRRUN+ materiaal in de topzool en PWRRUN in de middenzool ervaar je een zeer goede demping met een ongekend hoge reactiviteit. Zo kun je letterlijk blijven hardlopen!

 

Wat is PWRRUN+ eigenlijk voor een materiaal?

 

PWRRUN+ is de laatste doorbraak van SAUCONY in PU (polyurethaan) gebaseerde demping, geformuleerd in een lagere hardheid zodat het een zachter en lichter dempend materiaal is met een erg hoge slijtvastheid en veel minder onderhevig is aan verandering van eigenschappen door verschillen in temperatuur. Dit betreft niet alleen de omgeving temperatuur maar met name de opwarming van het dempende materiaal door schokabsorbtie.

 

 

De Saucony Guide 13

Geschikt voor de voet die tijdens het hardlopen licht tot medium over-proneert. Door gebruik van het nieuwe TPU Guidance Frame wordt het overmatig naar binnen kantelen van de voet in de standfase effectief en voldoende afgeremd. En dit zonder een overdaad aan correctie te ervaren.

 

Terug naar boven

Klanten beoordelen ons met een 9,4
Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.