Saucony Endorphin Shift 2 neutrale schoenen voor betere runs!

9 resultaten |

Saucony Endorphin shift 2 is de opvolger van dé dagelijkse trainingsschoen uit de Endorphin collectie  Lees hier onder meer

  1. Filters
  1. 1

Saucony Endorphin Shift 2 update

Na 25 prototypes en in samenwerking met 12 topatleten heeft Saucony enige jaren geleden de Endorphin collectie hardloopschoenen ontwikkeld. Een serie neutrale runningshoes die unieke snelheidservaringen bied voor elke loopstijl. Dit levert snellere tijden en betere loopervaringen op voor de recreant en atleet.

 

Saucony Speedroll wat betekent dat?

Uniek in de Endorphin schoenen van Saucony is de Speedroll technologie. Door de opbouw van de dikke zool in een halve maanvorm word de loper bij elke stap vooruit gerold. Dit scheelt energie en geeft het gevoel dat het hardlopen “vanzelf”gaat.

Speedroll technologie van Saucony zit in de volgende schoenen, aflopend van licht naar zwaar:

  • Saucony Endorphin Pro, de lichtste runningshoe voor atleten
  • Saucony Endorphin Speed, gemaakt voor tempo’s, baantrainingen en middel afstanden
  • Saucony Endorphin Shift, maximale demping en support voor dagelijkse trainingen

Endorphin Shift is hierin een responsive hardloopschoen, voor dames en heren die midvoet landen of daar naar willen gaan overstappen.

 

Saucony Endorphin Shift 2 review

Vers van de pers is de Endophin Shift 2 nog niet veel getest. We zijn daarom benieuwd naar jouw review over Endorphin Shift 2 hardloopschoenen. We vragen je daarom plaats een productreview op de webshop, zodat andere lopers hier hun voordeel mee kunnen doen. 

Vergelijkbare renschoenen van een ander merk met deze roltechnologie is Asics Glide Ride.

Lees hier de eerlijke review over Saucony Endorphin Shift dames van iemand die normaal op de Brooks Glycerin loopt.

 

Endorphin Shift versus shift 2

De nieuwste Saucony Endorphin Shift 2 dames  is net uitgekomen en heeft een nog unieker design gekregen, wat flink anders eruitziet dan de meer traditionele hardloopschoenen. Nieuw en anders dan de vorige Endorpin shift in de Shift 2 is een externe hardere rubberen hielkap aan de buitenzijde van de hiel. Deze extra toevoeging aan de hielen zorgt voor nog meer steun en lock van de voeten.

 

Stabiliteit Saucony Endorphin Shift 2

Door de dikte van de zool in de Endorphin Shift 2 heren is het een zeer stabiele neutrale schoen. Geschikt voor trainingen op de harde weg door de stabiliteit en ondersteunende eigenschappen. De Endorphin Shift 2 is zeker niet de lichtste schoen uit de Endorphin collectie, dat zijn de Speed en Pro wel. Maar is wel concurrerend in de stabiele runningshoe series van alle bekende merken.

 

Pasvorm Endorphin Shift 2

De ademende ruime teenbox in de Shift 2 runningshoes past vele soorten en maten voeten. De vetering zorgt voor een perfecte lock van de wreef en de zachte tong voelt als een deken op de voeten.

De nieuwe elastic rubberen overlay rondom de hielkap is stevig en flexibel. Het houd de hielen op zijn plek waardoor overmatig kantelen of overproneren enigszins wordt tegengehouden.

De pasvorm van Saucony Endorphin Shift 2 wordt als zeer prettig ervaren door hardlopers met normale tot smalle voeten.

De Saucony Endorphin Shift 2 is jouw dagelijkse werkschoen die je helpt bij het afwikkelen en zo hardlopen een waar feestje maakt!

 

Terug naar boven

Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.