Mizuno Wave Ultima 11 voor heren kopen

|

De nieuwste Mizuno Ultima 11 heren is helaas niet meer leverbaar. Hier vindt je gelukkig wel de opvloger de Wave Ultima 13

  1. Filters
  1. 1

Terug naar boven

 

Mizuno Ultima 11 heren, veelzijdig en comfortabel!

De Mizuno Wave Ultima 11 heren is comfortabel met maximale demping door de U4icX technologie. Deze nieuwe Ultima 11 heeft ten opzichte van de Ultima 10 een compleet nieuw bovenwerk gekregen in de vorm van Mizuno intercool. Dit vernieuwde bovenwerk heeft een ingebouwd ventilatiesysteem dat warmte en zweet van de voeten afvoert via ventilerende kanalen. Dynamotionfit is een nieuwe technologie verwerkt in de Mizuno Ultima 11 dat volgens het biomechanica principe een verbeterde pasvorm teweeg brengt.

 

Pasvorm Mizuno Ultima 11 heren

Deze neutrale hardloopschoen voor de heren heeft een reguliere pasvorm. Hierdoor is de schoen geschikt voor vele soorten vormen van voeten. De Ultima is een stevige hardloopschoen die de medium tot zwaardere loper ondersteund daar waar het nodig is. Extra slijtvast, zodat je er lang van kunt genieten...

 

Wave Ultima 11 herenmodel online kopen?

De Ultima 11 van Mizuno is een belangrijke schoen in het assortiment neutrale hardloopschoenen. Deze schoen en model wordt dan ook in veel verschillende kleuren geproduceerd, die allen bij DeHardloopwinkel.nl worden aangeboden. Een neutrale zwarte versie is daarbij zowel voor dames als heren ook altijd beschikbaar.

 

Waarom zou je teveel betalen? Kijk snel naar ons ruime aanbod hardloopschoenen in Mizuno hardloopschoenen, want de meeste modellen, zelfs de nieuwste zijn standaard in de Sale! DeHardloopwinkel.nl is hofleverancier van Mizuno hardloopschoenen waardoor je altijd een ruime keuze hebt.

 

Mizuno Wave Ultima heren is een top hardloopschoen die iedere zichzelf respecterende runningspecialist in het assortiment hoort te hebben, zo ook DeHardloopwinkel.nl. De nieuwste versie staat hier altijd direct online in diverse kleuren en met minimaal 10% korting. Gratis verzenden vanaf 100 euro én de online koper mag een leuk gratis running item uitzoeken, uniek in de online verkoop.

 

Mizuno Wave Ultima 11 heren uitproberen?

Je mag de online bij ons gekochte hardloopschoenen altijd gratis uitproberen binnenshuis en binnen 14 dagen kosteloos terugsturen.

 

Als je de juiste hardloopschoenen hebt gevonden dan is het belangrijk dat je let op de pasvorm van de schoenen. Door de nieuw verkregen schoenen eerst in huis te passen, een uurtje aan te houden, zul je weten of ze lekker zitten. Je voet krijgt dan de tijd om even te wennen aan de nieuwe schoen. Zit er iets niet goed of lekker dan zal je voet altijd gaan protesteren na 45 minuten.

 

Twijfel je alsnog? Bel dan even naar de klantenservice of stuur een whatsappbericht. Heb je de schoenen alleen binnen gedragen dan kun je ze als het nodig is binnen 14 dagen kosteloos retour sturen en andere bestellen.

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Bel of mail ons, of stuur gewoon een appje.

 

Terug naar boven

Klanten beoordelen ons met een 9,3
Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.