Terug naar boven

 

Mizuno Wave Sky dames, ultieme luxe tot de laatste stap!

De Sky Wave is een top hardloopschoen geschikt voor de serieuze neutrale loopsters die hun prestaties willen verbeteren en van luxe houden. Topkwaliteit ontstaat door de XPOP nieuwe tussenzool die zorgt voor maximale vering en hoge duurzaamheid. De nieuwste technologieën gecombineerd met de bekendere U4ic en U4iX materialen laten je genieten tot de laatste stap.

 

De Mizuno Wave Sky is een zeer comfortabele neutrale hardloopschoen speciaal voor de langere, intensieve runs. Laat je verbazen door de sublieme demping en het ultralichte gewicht. Je laatste kilometer zal voelen als je eerste.

 

XPOP is innovatieve zoolconstructie, gemaakt van PU-schuim, dat zorgt voor een superzachte demping, hoog energierendement en duurzaamheid. Het is toegevoegd om een nog zachtere landing te bieden en om een gevoel van een springveer te creëren. Dat wordt gewaardeerd, vooral tijdens de langere runs.

 

Mizuno Foam Wave is gemaakt van twee zachte materialen, samen geplaatst in een golfvormig ontwerp, waardoor een structuur ontstaat met een unieke schokabsorptiecapaciteit. Dit platform biedt extra stabiliteitsvoordelen omdat het inbrengen van het schuim, zorgt voor een ultrazachte landing en een zwevend gevoel.

 

Kenmerken Mizuno Wave Sky:

 • Gewicht 320 gram (heren)
 • XPOP
 • AeroHug
 • Mizuno Foam Wave
 • Intercool
 • X10
 • MaximCushionSockliner
 • U4icX
 • Airmesh
 • SmoothRide
 • U4ic

Waarom zou je teveel betalen? Kijk snel naar ons ruime aanbod aanbiedingen in Mizuno hardloopschoenen, want de meeste modellen, zelfs de nieuwste zijn standaard in de Sale! DeHardloopwinkel.nl is hofleverancier van Mizuno hardloopschoenen waardoor je altijd een ruime keuze hebt.

 

Mizuno Wave Sky is een toplevel neutrale hardloopschoen die iedere zichzelf respecterende runningspecialist in het assortiment hoort te hebben, zo ook DeHardloopwinkel.nl. De nieuwste versie staat hier altijd direct online in diverse kleuren en met minimaal 10% korting. Gratis verzenden vanaf 100 euro én de online koper mag een leuk gratis running item uitzoeken, uniek in de online verkoop!

 

Mizuno Wave Sky dames eens uitproberen?

Dat kan! Want je mag de online bij ons gekochte hardloopschoenen altijd gratis uitproberen binnenshuis en binnen 14 dagen kosteloos terugsturen.

 

Als je de juiste hardloopschoenen hebt gevonden dan is het belangrijk dat je let op de pasvorm van de schoenen. Door de nieuw verkregen schoenen eerst in huis te passen, een uurtje aan te houden, zul je weten of ze lekker zitten. Je voet krijgt dan de tijd om even te wennen aan de nieuwe schoen. Zit er iets niet goed of lekker dan zal je voet altijd gaan protesteren na 45 minuten.

 

Mizuno Sky dames neutrale hardloopschoenen online kopen?

Twijfel je na aankoop alsnog? Bel dan even naar de klantenservice of stuur een whatsappbericht. Heb je de schoenen alleen binnen gedragen dan kun je ze als het nodig is binnen 14 dagen kosteloos retour sturen en andere bestellen. Gebruik hiervoor ons retourformulier.

 

Terug naar boven

Klanten beoordelen ons met een 9,2