Mizuno Wave Horizon voor heren kopen

|

Mizuno Wave Horizon heren is een top schoen uit het anti-pronatie segment. Geschikt voor overproneerders die van luxe en comfort houden.

  1. Filters
  1. 1

Mizuno Wave Horizon heren geschikt voor mij?

Mizuno Horizon bij uitstek geschikt voor de overpronerende runner die geen concessies wil doen in comfort en demping. Door het gebruik van Mizuno demping technologieën als XPOP PU-schuim, U4ic en Pebax. kan de Horizon zich prima meten met de Asics Kayano's en Saucony Hurricanes van deze hardloopwereld.

 

In plaats van een stijf blok in de zool om de enkel te corrigeren tijdens het landen en afwikkelen, gebruikt Mizuno andere technieken in de schoenen. Dit zorgt ervoor dat je ondanks de zwaarte van de schoenen en stabiliteit een superzachte landing ervaart. Corrigeren en zachte landing op het asfalt, kan dat? Jazeker met de Mizuno Wave Horizon...

 

 

Mizuno hardloopschoenen heren proberen?

Als je de juiste hardloopschoenen hebt gevonden dan is het belangrijk dat je let op de pasvorm van de schoenen. Door de nieuw verkregen schoenen eerst in huis te passen, een uurtje aan te houden, zul je weten of ze lekker zitten. Je voet krijgt dan de tijd om even te wennen aan de nieuwe schoen. Zit er iets niet goed of lekker dan zal je voet altijd gaan protesteren na 45 minuten. Twijfel je alsnog? Bel dan even naar de klantenservice of stuur een whatsappbericht. Heb je de schoenen alleen binnen gedragen dan kun je ze als het nodig is binnen 14 dagen kosteloos retour sturen en andere bestellen. Gebruik hiervoor ons retourformulier.

 

Doe jezelf en je voeten een plezier en verbreed je 'Horizon'!

Klanten beoordelen ons met een 9,2