Brooks glycerin 17 sale

8 resultaten |

De Brooks Glycerin 17 is helaas uitverkocht bekijk hier de opvloger van deze iconische hardloopschoen. 

  1. Filters
  1. 1

Terug naar boven

 

Brooks Glycerin 17 review

Mijn oude hardloopschoenen waren inmiddels aan vervanging toe. Maanden heb ik plezier gehad van de Asics Gel Nimbus 20, maar het werd echt tijd voor nieuwe. Brooks is steeds populairder aan het worden en ik vroeg Frank (de koning van de hardloopschoenen bij De Hardloopwinkel Webshop) of de Brooks Glycerin 17 misschien een goede opvolger zou zijn voor mij. Frank vertelde me dat veel Asics Gel Nimbus lopers overstappen naar de Brooks Glycerin. Beide het topmodel neutrale hardloopschoen van deze merken. Ik besloot de proef op de som te nemen en de nieuwe Brooks Glycerin 17 te testen.

 

De juiste maat Brooks hardloopschoenen bestellen

 

 

Om zeker weten de goede maat te bestellen heb ik mijn 3-jarige dochter even om hulp gevraagd de maat op te nemen. Ze nam haar taak serieus en maakte een mooie omtrek van mijn voet. Ik mat de langste afstand op en liet haar daarna haar gang gaan met haar 100-kleurtjes stiftenemmer.

 

Met de maatadviseur op de website kon ik zo de juiste maat Brooks hardloopschoenen aflezen en bestelde ik de zwarte Glycerin 17 hardloopschoenen.

 

 

De levering was super snel. De volgende dag vond ik al een briefje van de postbode in mijn bus. Ik had hem net gemist. Jammer! Ook de dag erna liepen we elkaar mis. Ik stond te popelen om te ze proberen tijdens de training en baalde stiekem een beetje. Gelukkig vond dochterlief het wel leuk. Even een uitje met mama naar het postkantoor om de hoek en stoer helpen de leuke groene doos dragen. Wederom was de groene doos bron van ruzie thuis: zou het dit keer een robot-masker worden van mijn zoon of een geïmproviseerde poppenkamer van mijn dochter? Mijn zoon won, maar dat terzijde.

 

Lees de volledige review van de Brooks Glycerin op ons BLOG!

 

Terug naar boven

Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.