Asics GT 2000 9 laatste maten

5 resultaten |

Asics GT-2000 9 antipronatie hardloopschoenen in meerdere kleuren en vele maten op voorraad. Lees hier onder meer over dé opvolger van de GT 2000 8...

  1. Filters
  1. 1

 

Asics GT-2000 9 met mesh bovenwerk uit één stuk.

De Asics GT 2000 9 is een anti-pronatie topper en niet meer weg te denken uit het hardloopschoenen segment van Asics. Hiermee is de GT-2000™-serie al bijna 30 jaar de stabiliteitsschoen bij uitstek. Geschikt voor vele soorten hardlopers. Van top atleten tot 5k joggers en recreanten van allerlei pluimage.

Asics GT 2000 9 vs Asics GT 2000 8

Een lichtgewichte anti-pronatie hardloopschoen voor dames en heren die je voeten extra ondersteunen. De GT-2000™ 9-model is een uitstekende keuze en prima te dragen als opvolger van de GT-2000 8, er zijn weinig echte veranderingen.

Asics GT-2000 9 review

Nieuw in de GT-2000™ 9 is het bijzondere ontwerp van het mesh bovenwerk, dat uit één stuk bestaat. Dit zorgt voor een verbeterde pasvorm en omsluiting van de voeten. Met deze efficiëntere teenafzet kun je alle soorten trainingen prima aan.

De demping en schokabsorptie komt door gebruik van een combinatie van FLYTEFOAM™-technologie en GEL™-technologie in de tussenzool. Deze materialen zorgen tevens voor het lichte gewicht van de schoen. Wat door vele hardlopers al jaren gewaardeerd wordt.

 

Asics GT 2000 9 dames

Damesvoeten zijn anders dan die van mannen. Vrouwen hebben bovendien een andere manier van lopen door de vorm van de heupen. Asics maakt daarom al jaren specifiek voor vrouwen runnigshoes, genderspecifiek noemen ze dat.

De GT-2000 serie is in meerdere kleuren leverbaar, waaronder de Asics GT 2000 9 dames zwart. Ondersteunend daar waar nodig met een perfecte pasvorm voor de slanke vrouwenvoeten.

 

Waarom kiezen voor ASICS GT-2000?

Is het de vloeiende afwikkeling?

Het hoogste comfort?

De ongekende stabiliteit?

Of toch de onbetwiste ASICS Gel demping?

Wij denken dat het een combinatie is van al deze factoren. De constante drive om de ASICS GT-2000 te blijven verbeteren en updaten zorgt voor een daadwerkelijk steeds betere hardloopschoen.

  1. JACQUARD mesh bovenwerk
  2. GEL demping in voorvoet
  3. FLYTEFOAM demping
  4. GUIDANCE TRUSSTIC
  5. GEL demping in de hak

ASICS Gel GT-2000 9 uitleg

 

GEL DEMPING

Het bekendste onderdeel van de GT-2000 is natuurlijk de ASICS GEL demping.  Dé iconische schok-absortie technologie gebruikt door ASICS sinds 1986. ASICS GEL is een op silicone gebaseerde substantie die de schokken efficiënt absorbeert. 

ASICS GEL

Zo efficiënt in schok-absorptie dat een ei na een val van enkele meters hoog niet breekt.

In de ASICS GT-2000 9 zit de GEL demping zowel in de voorvoet als in de hak. Daarmee valt deze schoen onder de betere schokabsorberende anti-pronatie schoenen.

 

UNDERLAYER SUPPORT SYSTEM

Ter ondersteuning van de voet in de hardloopschoen en het verminderen van wrijving van het bovenwerk. Deze laag van zeer flexibele stof zit direct tegen het bovenwerk aan in de binnenzijde. Dit verbetert de pasvorm van schoenen zodat de verschillende voettypen beter worden omsloten.

Voordelen:

✔ betere ondersteuning van de voet

✔ betere omsluiting van de voet

✔ minder wrijving op de huid

 

JACQUARD MESH BOVENWERK

Het dubbellaags JACQUARD mesh in het bovenwerk bestaat uit 2 delen.

Buitenzijde:

De buitenzijde heeft open en dicht geweven stukken. Open, ter verbetering van het ademend vermogen en dicht, voor een betere stabiliteit op plekken waar dit nodig is.

Binnenzijde:

De binnenzijde is een laag met meer elastaan(elastische vezel), dit zorg voor een handschoen-achtige pasvorm(like a glove).. Tevens vermindert dit de kans op huidirritatie aanzienlijk.

 

FLYTEFOAM in de tussenzool extra duurzaam

De tussenzool bestaat uit het dempende FLYTEFOAM materiaal. In deze variant van FLYTEFOAM zijn de standaard Kevlar en PET vezels vervangen door cellulose vezels om de de wanden van de FOAM deeltjes te versterken. Dit materiaal heeft hierdoor een zeer hoge veerkracht en duurzaamheid en vermindert tegelijkertijd de kooldioxide uitstoot met 30%.

ASICS FLYTEFOAM

Voordelen:

✔ meer comfort

✔ lichtgewicht

✔ duurzaam

✔ 30% minder kooldioxide uitstoot in productieproces

 

GUIDDANCE TRUSSTIC

De verharde brug geplaatst onder de middenvoet van de zool geeft extra ondersteuning aan de voet. Het verhoogt de torsi-stijheid van de schoen tijdens het hardlopen. 

 

GUIDANCE LINE

ASICS Guidance line verbeterd de natuurlijke beweging van de voet van landing tot afzet. Deze snede of lijn in de slijtzool van de ASICS GT-2000 9 zorgt voor een begleiding van de beweging. Het ondersteunt de afwikkeling en geleidt de voet in de optimale richting tijdens het afwikkelen.

 

AHAR HEEL PLUG

Het Asics High Abration Rubber is een slijtmateriaal versterkt met carbon vezels om zo slijtvast mogelijk te zijn. Specifiek geplaatst op de zool waar deze als eerste de grond raakt en dus de meeste slijtage vertoont.

 

AHAR SPONGE 

Asics High Abration Rubber is in een geblazen variant aangebracht op de voorvoet van de ASICS GT-2000 9. AHAR SPONGE zorgt voor de benodigde slijtvastheid zonder verlies van demping en flexibiliteit.

 

Asics GT-2000 9 anti-pronatieschoen online kopen?

Jazeker! dat kun je prima doen. Het is dé hardloopschoen voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een degelijke antipronatie hardloopschoen. Of je nou op je voorvoet, middenvoet of hak landt. De ASICS GT-2000 9 geeft je veel comfort en bescherming. Een echte kilometervreter!

ASICS GT-2000 9 dames    ASICS GT-2000 9 heren

 

Terug naar boven

Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.