Asics GT 2000 8

17 resultaten |

De nieuwe ASICS GT-2000 8 is er! Wil je meer weten klik dan snel hier.

 

 1. Filters
 1. 1

Terug naar boven

 

De ASICS GT-2000 8

 

Go To antipronatie hardloopschoen voor dames en heren die een serieuze kilometervreter zoeken. De ideale mix tussen demping, stabiliteit en reactiviteit. Niet voor niets is de ASICS GT-2000 series al 24 jaar een vaste pilaar in hardloopland. Maar wat maakt deze schoen nou zo bijzonder?

 

Wat maakt de ASICS GT-2000 8 zo bijzonder?

Is het de vloeiende afwikkeling? Het hoogste comfort? De ongekende stabiliteit? Of toch de onbetwiste ASICS Gel demping? Wij denken dat het een combinatie is van al deze factoren. De constante drive om de ASICS GT-2000 te blijven verbeteren en updaten zorgt voor een daadwerkelijk steeds betere hardloopschoen.

 

ASICS GT-2000 8 zij aanzicht

 

 

 

 1. UNDERLAYER SUPPORT systeem
 2. JACQUARD mesh bovenwerk
 3. GEL demping in voorvoet
 4. FLYTEFOAM
 5. GEL demping in de hak

ASICS GT-2000 8 zool

 

 

 

 

 

 

 1. GUIDANCE TRUSSTIC
 2. SUPER AHAR HEELPLUG
 3. Voorvoet licht AHAR SPONGE

 

 

 

 

GEL DEMPING

De bekenste is natuurlijk de ASICS GEL demping, de iconische schok-absortie technologie gebruikt door ASICS sinds 1986. ASICS GEL is een op silicone gebaseerde substantie welke schokken zeer efficiënt absorbeert. 

 

ASICS GEL

 

Zo efficiënt in schok-absorptie dat een ei na een val van enkele meters hoog niet breekt.

 

Zijn er verschillende soorten GEL demping?

Door de jaren heen zijn er verschillende typen GEL inserts ontwikkelt zoals de:

 

 • 1986 - A-GEL 1986 A-Gel

 

 • 1989 - HEXA GEL 1989 HEXA GEL

 

 • 1992 - P-GEL 1992 P-GEL

 

 • 1995 - T-GEL (TRAY) 1995 T-GEL

 

 • 2001 - Y-GEL 2001 Y-GEL

 

 • 2002 - T-GEL 2002 TWIST-GEL

 

 • 2004 - T-GEL (DUAL DENSITY) 2004 T-GEL (DUAL DENSITY)

 

 • 2016 - fuzeGEL 2016 fuzeGEL

 

 • 2018 - HyperGEL 2018 HyperGEL

 

In de ASICS GT-2000 8 zit de GEL demping zowel in de voorvoet als in de hak.

 

UNDERLAYER SUPPORT SYSTEM

Ontwikkeld ter ondersteuning van de voet in de hardloopschoen en het verminderen van wrijving van het bovenwerk van de hardloopschoen op de voet. Deze laag van zeer flexibele stof zit direct tegen het bovenwerk aan in de binnenzijde. Dit verbetert de pasvorm van schoenen zodat deze verschillende voettypen beter omsluiten en dus comfortabeler aanvoelen.

 

Voordelen:

✔ betere ondersteuning van de voet

✔ betere omsluiting van de voet

✔ minder wrijving op de huid

 

JACQUARD MESH IN HET BOVENWERK

Het dubbellaags JACQUARD mesh in het bovenwerk bestaat uit 2 delen.

 

Buitenzijde:

De buitenzijde heeft open en dicht geweven stukken. Open, ter verbetering van het ademend vermogen en dicht, voor een betere stabiliteit op plekken waar dit nodig is.

 

Binnenzijde:

De binnenzijde is een laag met meer elastaan(elastische vezel), dit zorg voor een handschoen-achtige pasvorm(like a glove) en is erg comfortabel. Tevens vermindert dit de kans op huidirritatie aanzienlijk.

 

FLYTEFOAM in de tussenzool

De tussenzool vam de ASICS GT-2000 8 bestaat uit het dempende FLYTEFOAM materiaal. In deze variant van FLYTEFOAM zijn de standaard Kevlar en PET vezels vervangen door cellulose vezels om de de wanden van de FOAM deeltjes te versterken. Dit materiaal heeft hierdoor een zeer hoge veerkracht en duurzaamheid en vermindert tegelijkertijd de kooldioxide uitstoot met 30%

ASICS FLYTEFOAM

Voordelen:

✔ meer comfort

✔ lichtgewicht

✔ duurzaam

✔ 30% minder kooldioxide uitstoot in productieproces

 

GUIDDANCE TRUSSTIC

Deze brug geplaatst onder de middenvoet van de zool geeft extra ondersteuning aan de voet en verhoogt de torsi-stijheid van de schoen tijdens het hardlopen. 

 

 

GUIDANCE LINE

ASICS Guidance line is speciaal ontwikkelt om de natuurlijke beweging van de voet te verbeteren van landing tot afzet. Deze snede(line) in de slijtzool van de ASICS GT-2000 8 zorgt voor een begleiding van de beweging. Het ondersteunt de afwikkeling en geleidt de voet in de optimale richting tijdens het afwikkelen.

 

AHAR HEEL PLUG

Het Asics High Abration Rubber is een slijtmateriaal versterkt met carbon vezels om zo slijtvast mogelijk te zijn. Specilfiek geplaatst op de zool waar deze als eerste de grond raakt en dus de meeste slijtage vertoont.

 

AHAR SPONGE 

Het Asics High Abration Rubber is in een geblazen variant aangebracht op de voorvoet van de ASICS GT-2000 8. Zo zorgt het voor de benodigde slijtvastheid zonder verlies van demping en flexibiliteit.

 

De ASICS GT-2000 8 voor heren en dames

De go to hardloopschoen voor de dames en heren die opzoek is naar een stabiele, dempende en reactieve antipronatie hardloopschoen. Of je nou op je voorvoet, middenvoet of hak landt de ASICS GT-2000 8 geeft je veel comfort en bescherming. Een echte kilometervreter voor op de verharde weg!

 

ASICS GT-2000 8 dames    ASICS GT-2000 8 heren

 

Terug naar boven

Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.