Een paar leuke foto’s van de OCK Run

mei 20, 2019 | Blog

“Dit jaar werd voor de 4e keer de OCK Run georganiseerd door de Stichting tot behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh (SHBO). Enkele weken voor de sluitingsdatum van de inschrijving was het maximale aantal deelnemers al bereikt. Op de dag zelf zorgden ruim 50 vrijwilligers voor een soepel lopend evenement. Het 17e eeuwse landgoed van Jacob Westerbaen en zijn echtgenote Anna Weytsen lag er prachtig bij. Ook de weersomstandigheden waren perfect. Voorafgaand aan de OCK Run “opende” wethouder Liesbeth van Tongeren de “publieke” Dunea Tapkraan. Daarna gaf ze samen met Anna Weytsen het startschot.”

“Om de OCK Run te kunnen organiseren heb je meer nodig dan hardlopers. Heel veel dank voor de inzet van de vrijwilligers van AV Sparta, Haag Atletiek, Buurt Interventie Team Nieuw Waldeck en de scholieren van The International School of The Hague. Ook dank aan Scouting De Rimboejagers, onze buren op het Landgoed Ockenburgh, die hun gebouw voor de garderobe en secretariaat beschikbaar hebben gesteld.”

“Verder dank voor de sponsoring van Tuincentrum Ockenburgh (bloemen). De Hardloopwinkel (materialen en prijzen). Kasserie OCK (prijzen). De Bakker Westland (snoeptomaatjes en komkommers) en de medewerking van het Zuid-Hollands Landschap en de gemeente Den Haag.”

Via: OCK Run

Geschreven door Marleen

0