DeHardloopwinkel.nl was eerst Hardloopaanbiedingen.nl

 

dehardloopwinkel.nl

Hardloopaanbiedingen.nl zit in een nieuw hardloopjasje en heet voortaan www.dehardloopwinkel.nl

Jouw favoriete webshop is exact hetzelfde gebleven!

Voor klanten van hardloopaanbiedingen verandert er behalve het uiterlijk en de kleur van de webshop niet zo veel.

Het assortiment hardloopschoenen van Asics, Brooks, Saucony, Mizuno en New Balance is hetzelfde gebleven, uitgebreid met meer kleuren en modellen dan voorheen.

Voor de grootste online keuze aan hardloopkleding en hardloop accessoires kan men nog steeds hier terecht. Zo zullen binnenkort merken als HOKA ONE ONE (hardloopschoenen) en FUSION (hardloopkleding) via de webshop en in de winkels te koop zijn.

Waarbij via online gekocht verzenden in Nederland en Belgie al gratis is vanaf 50 euro.

De beste hardloop aanbiedingen blijven gelukkig...

De hardloop aanbiedingen van schoenen en kleding zullen blijven bestaan, met kortingen en sale van 10% tot 50% op uitlopende producten.

Eenvoudig retourneren, een goed bereikbare klantenservice en veel expertise zorgen ervoor dat www.dehardloopwinkel.nl een unieke positie in de Nederlandse markt zal hebben, nu en in de toekomst.

Uitbreiding met 5 fysieke hardloopwinkels.

Met de uitbreiding van de online webshop met 5 De Hardloopwinkels hebben wij nog meer expertise in huis gehaald. Voor een deskundige loopanalyse kunnen hardlopers terecht bij De Hardloopwinkels, dé hardloopspecialisten, al sinds 1992.

hardloopaanbiedingen is De Hardloopwinkel

Wij zien je graag op De Hardloopwinkel Webshop of in 1 van de 5 De Hardloopwinkels in Nederland.

wat je doel ook is!

Sportieve groet,

Team De Hardloopwinkel Webshop


Het begon allemaal in 1992…

Rob, eigenaar van een hardloopspeciaalzaak in Den Haag (opgericht in 1992) en Henri, inkoper van Run2Day, besloten in 2004 samen een webshop te beginnen. Hardloopaanbiedingen was hiermee een feit.

oude foto hardloopwinkel

Foto uit den oude doosch in 2004 bij een hardloopwedstrijd ;)

Naast het openen van de eerste online hardloop webshop (hardloopaanbiedingen.nl) kreeg de winkel in Den Haag ook een nieuwe naam:  De Hardloopwinkel.

Deze eenvoudige Hollandse naam bleek heel toepasselijk voor een hardloopschoenen specialist in Nederland. De beide namen pasten goed bij de no nonsense eigenaren Henri en Rob die van openheid en eerlijkheid in zaken doen houden. Al gauw kwam De Hardloopwinkel Leiden erbij, die werd gerund door oud medewerker en jonge enthousiaste ondernemer Marcel.

Hardloopaanbiedingen:

De webshop hardloopaanbiedingen groeide uit tot een grote online speler in de markt van hardloopschoenen en hardloopkleding. Door het opkopen van de restpartijen van de betere sportmerken als Nike, Asics en bijvoorbeeld Brooks konden de uitlopende schoen modellen met korting online worden verkocht. Dit bleek een gat in de markt! 

Begonnen in Bodegraven boven De Hardloopwinkel aan de rand van het dorp. Daar vond de opslag plaats van de webshop, maar bleek al snel veel te klein. Door de aankoop van een groter pand op het Gouwepark in Gouda/Moordrecht kon de webshop door blijven groeien. Inmiddels een goed “lopende” online business gerund door Henri met een enthousiast team en een magazijn vol hardloopspullen.

De Hardloopwinkel:

Na de opstart van De Hardloopwinkel Den Haag en Leiden volgden als snel meer uitbreiding in de Randstad van de enthousiaste retailgroep. Een Hardloopwinkel in Bodegraven, maar ook Noordwijkerhout en Rotterdam maakte de keten compleet en een goede vertegenwoordiging in Midden Nederland. Vele hardlopers weten de weg inmiddels te vinden naar De Hardloopwinkels van Rob en Marcel. Een laagdrempelige specialist met veel ervaring in hardloopschoenen aanmeten en advies.

De Hardloopwinkel sinds 1992

1 juli 2022;

Nieuwe webshop www.dehardloopwinkel.nl

Door de corona pandemie en de daarbij behorende nieuwe inzichten besloten Henri en Rob met Marcel opnieuw in 2022 te gaan samenwerken. De combinatie van 5 winkels in de Randstad met een goed lopende webshop moet de beide bedrijven gaan klaarstomen voor de toekomst. Dé trend in retail is omni-channel en op deze manier kan dat nog sneller gerealiseerd worden.

Lancering nieuwe Hardloopwinkel Webshop | Eigenaren De Hardloopwinkel

van links naar rechts: Henri, Rob, Marcel

Hardloopaanbiedingen wordt www.dehardloopwinkel.nl en gaat een nog grotere markt bedienen. Met deze samenwerking versterken we onze service, aanbod en kennis, nu en in de toekomst. 

De voordelen voor klanten die nieuwe schoenen of kleding zoeken en alles wat bij hardlopen komt kijken worden hiermee nog groter:

  • Groter aanbod van de beste hardloopmerken

  • Hardloop aanbiedingen en een betere website

  • Gratis verzenden online bestellingen vanaf 50 euro

  • Eenvoudig retourneren online bestellingen, ook in de winkels

  • 5 fysieke Hardloopwinkels waar men terecht kan voor persoonlijk advies

 

 
Klanten beoordelen ons met een 9,2