Blogs

De beste hardlooptips vind je hier

Hardlooptips, nieuws & Blogs

Iedere loper heeft wel eens behoefte aan wat hardlooptips en tricks. Op onze website geven wij de beste tips voor en door hardlopers. Onze experts geven tips voor ieder type loper over onder andere voeding, blessures en training. Kijk eens waar jij mee geholpen bent! Heb jij zelf een leuk idee voor een blog en wil je dit met ons delen? Laat eens een reactie achter op onze social media, bijvoorbeeld Instagram of Facebook. Volg je ons al?

Review: Odlo CERAMICOOL Socks

Review: Odlo CERAMICOOL Socks

Onze collega Obbe heeft de CERAMICOOL Socks van Odlo mogen uitproberen en hij was erg enthousiast! De nieuwe halfhoge CERAMICOOL-sokken beschikken over elementen die ervoor zorgen dat je comfortabeler hardloopt.
Lees meer
Nieuw: Brooks Levitate 3

Nieuw: Brooks Levitate 3

Met de Levitate 3 combineert Brooks de beste energieteruggave met een slanke nieuwe look en zorgt voor een super veerkrachtige run en een perfecte pasvorm dankzij het sokachtige bovenwerk.
Lees meer
Nieuw: Brooks Adrenaline GTS 20

Nieuw: Brooks Adrenaline GTS 20

De Brooks Adrenaline GTS viert zijn 20e verjaardag maar wordt zeker niet langzamer. De nieuwe, geïntegreerde GuideRails-ondersteuning is soepeler dan ooit, terwijl de demping elke stap verzacht.
Lees meer
Nieuw: Saucony Guide 13

Nieuw: Saucony Guide 13

Begeleiding bij elke stap zodat hardlopen echt goed voelt. Voor iedereen die verlangt naar comfort tijdens het hardlopen en die wat extra ondersteuning nodig heeft, is hier de Guide 13.
Lees meer
BLACK FRIDAY SALE

BLACK FRIDAY SALE

Dit weekend doen wij ook mee aan BLACK FRIDAY. Mis geen enkele aanbieding en meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Lees meer
0